Субота, 20.04.2024, 00:10
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2016 » Травень » 16 » Зовнішнє незалежне оцінювання з історії України
09:55
Зовнішнє незалежне оцінювання з історії України

Зовнішнє незалежне оцінювання з історії України

13 травня 2016 року випускники загальноосвітніх навчальних закладів міста та Знам’янського району та  майбутні абітурієнти складали третій предмет зовнішнього незалежного тестування - історію України.  Для проведення тестування було задіяно 18 аудиторій в  ЗШ І-ІІІ ступенів № 3 та залучено 44 педагогічних працівники.

На виконання роботи учасникам було відведено 150 хвилин.

Сертифікаційна робота складалася з двох частин: "Історія України ХХ - початку XXI ст." і "Історія України від найдавніших часів до кінця XIX ст". Кожен розділ містив 30 завдань різних форм.

Вхід учасників до пункту тестування проходив відповідно до вимог: за наявності сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання, паспорта або іншого документа, серія та номер якого зазначені в сертифікаті, а також запрошення-перепустки для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні.

Всього для проходження тестування з історії України було зареєстровано 258 осіб, з’явилося до пункту тестування 92 %  від загальної кількості бажаючих.

Для забезпечення рівних умов для виконання сертифікаційних робіт як і на зовнішньому незалежному оцінюванні з математики  працівником поліції охорони за допомогою металодетектора було здійснено контроль за дотриманням учасниками вимоги щодо заборони мати при собі засоби зв’язку, пристрої зчитування, обробки, збереження та відтворення інформації.

Правильні відповіді на завдання сертифікаційної роботи з історії України будуть оприлюднені 16 травня на сайті Українського центру оцінювання якості освіти. Відповідно до пункту 1 частини 1 розділу VIII Порядку визначення результатів зовнішнього незалежного оцінювання, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 16.03.2016 р. № 300, відповіді до тестових завдань розміщуються наступного робочого дня після проведення зовнішнього оцінювання з певного предмета.

Результати тестування також будуть зараховані випускникам шкіл як випускний іспит з історії України.

Учасники зовнішнього незалежного оцінювання, які не змогли взяти участь в основній сесії зовнішнього оцінювання з історії України через причини, які не залежали від їхніх дій і волі, можуть зареєструватися для участі в додатковій сесії.

Поважними причинами неучасті в основній сесії є: хвороба, смерть рідних по крові або шлюбу, стихійне лихо, у тому числі пожежа, повінь, землетрус, військові або суспільні збурення, техногенна катастрофа в день або переддень проведення зовнішнього незалежного оцінювання, участь у міжнародних, всеукраїнських заходах (змаганнях, конкурсах, олімпіадах).

Для проходження зовнішнього незалежного оцінювання під час додаткової сесії необхідно протягом 5 робочих днів з урахуванням дня проведення тестування подати до регіонального центру, у якому проходили реєстрацію, документ, що підтверджує причину неучасті в основній сесії та відповідну заяву (на ім’я директора регіонального центру). Рішення щодо реєстрації для участі в додатковій сесії зовнішнього незалежного оцінювання ухвалює регламентна комісія регіонального центру оцінювання якості освіти.

 

М.Босненко

Категория: Міськво | Просмотров: 289 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz