Вівторок, 23.04.2024, 13:02
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2016 » Квітень » 25 » Об’єднаємо дітей мистецтвом
14:26
Об’єднаємо дітей мистецтвом

Обєднаємо дітей мистецтвом

    23-24 квітня 2016р. в місті Кіровограді  відбувся Міжнародний фестиваль дитячої творчості «Об’єднаємо дітей мистецтвом», організатором  якого  виступає  керівник зразкового хореографічного колективу «Аеліта» Олександра Ткаченко за плечима у неї досвід організації багатьох  мистецьких фестивалів в Греції, Польщі та Україні.

    Представником міста Знам’янка на фестивалі став колектив бального танцю «Перлина»  ЦДЮТ. Цьогорічний фестиваль налічував більше трьох тисяч учасників. Конкурсна програма з хореографії проходила з 9.00год.- 19.30год.

    Географія міст і країн, з яких приїхали учасники, вражає своїм різнобарв’ям.  Наш колектив виступав у номінації «Естрадна та бальна номінація» - II вікова категорія з номерами: «Перше почуття» і «Ламбада».  Було здивування і хвилювання разом, коли серед колективів нашої номінації зустрілись колективи світового масштабу – народний колектив «Росинка» та театр танцю «В гостях у казки». До складу журі входили відомі хореографи: народний артист України Коротков А.Є., заслужений працівник культури Босий В. С., відмінник освіти   Сивоконь Ю.М.

   Танцювальний колектив «Перлина» було запрошено  на гала-концерт, що відбувся 24 квітня в Кіровоградській обласній філармонії. Наш колектив виборов  III- місце у цьому престижному фестивалі.

      Крім  конкурсної  програми, гостей фестивалю чекав майстер - клас від балету «my-way» ( м.Київ) та танцювальний «Джем»  своєрідний бал  під різноманітну музику.

       За час свого існування  колектив бального танцю «Перлина» брав участь у багатьох  фестивалях, конкурсах  у різних містах України. Висловлюємо подяку всім небайдужим, хто допомагає нашому колективу брати участь у конкурсах та розвивати творчість.

                           

 

                                                        Керівник колективу бального танцю  "Перлина" 

Н.Залєвська

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 738 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz