П`ятниця, 29.03.2024, 12:16
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2016 » Квітень » 25 » Спорт для всіх – спільна турбота
14:27
Спорт для всіх – спільна турбота

Спорт для всіх – спільна турбота

  Саме під такою назвою у квітні проходить Всеукраїнський місячник з упорядкування майданчиків та різноманітні спортивні заходи. З метою популяризації здорового способу життя та покращення умов для регулярних занять оздоровчою фізичною культурою та спортом і активізації спортивного руху протягом квітня, з 01 по 30 число, триває вищезазначений місячник. Організація облаштування спортивних майданчиків, впорядкування території поблизу спортивних споруд для регулярних занять фізичною культурою – завдання, яке стоїть перед кожним з нас, членів педагогічного колективу Знам’янської ЗШ І-ІІІ ступенів № 7.

    Обов’язковою складовою формування здорового способу життя є утвердження сили духу, шляхом впливу на свідомість особистості, розуміння нею важливості занять фізичною культурою та прагнення підтримувати своє здоров’я у належному стані.

     Педагогічний колектив, спільно з батьками вихованців закладу, дбають про розвиток фізичної активності кожної дитини, залучаючи їх до активної участі у спортивно-масових заходах на рівні школи та міста.  Дбаючи про фізичну підготовку учнів, вчителями  школи,  в межах уроків фізичної культури, під час проведення спортивних, а також в рамках просвітницьких заходів (лекції, бесіди, зустрічі з медпрацівниками, змагання в рамках Тижнів тощо) ведеться постійна робота з активізації фізичної активності майбутнього покоління.

     Серед проведених заходів цього року мали місце: тематична виставка малюнків «Спорт – це здоров’я» (вч. поч. кл., вчит. образотв. мист. Машковська Т.М.); рухливі перерви в рамках «Всесвітнього Дня Здоров’я» (учнівське самоврядування); спортивні змагання між 4 та 5 класами, організовані та проведені вчителем фізичної культури Сидоренком В.В., спільно з вчителем початкових класів Резніковою Н.В.; години спілкування:«Здоров’я – найцінніший скарб» (1-4 кл.); Як ми цінуємо своє життя» (5-6 кл.); «Обирай сам – бути здоровим чи ні?» ( 8-11 кл.) - (класні керівники 1-11 кл.); робота інформаційного вісника «Спорт – це здоров’я» (пед.-орг. Хрипта О.М. та актив учн. самоврядування); виготовлення агітаційних листівок «Спорт – це сила» (учнівське самоврядування); виставка бібліотечних книжок « Моє здоров’я – це спорт» (шкільний бібліотекар Свірбій С.А.); участь у відкритому чемпіонаті  військово-спортивних багатоборств (вчитель фізичної культури Сидоренко В.В.), де учні закладу мали змогу продемонструвати вправність рухів, свою фізичну підготовку та спритність під час виконання поставлених завдань; тренінг - вікторина «Здоров’я – це скарб!» (в  рамках МО психологів) –(практичний психолог Мухіна А.О.); лекція «Роль фізичних навантажень  в підлітковому віці» (медична сестра Косман Н.П.).

         Незавершеними залишилися лише декілька запланованих справ, серед яких участь у міських змаганнях «Старти надій», запланованих на 25.04-26.04. 2016 р. (вчитель фізичної культури Сидоренко В.В.), а також проведення футбольного матчу серед учнів 7 та 8 класів на впорядкованому полі закладу (вчитель фізичної культури Сидоренко В.В.) .

    Наостанок хочеться пригадати слова видатного американського діяча альтернативної медицини, пропагандиста здорового способу життя, діяча американського руху за здорове харчування  Пола Ча́ппіуса Брега: «Щоб насолоджуватися здоров’ям, потрібно працювати над собою».

        Тож, будьмо активними, фізично загартованими та пам’ятаймо, що «Єдина краса – це здоров’я». (Г.Гейне)

 

 

Заступник директора з ВР

Знам’янської ЗШ І-ІІІ ступенів № 7

Попова Т.М.

Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 485 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz