П`ятниця, 19.04.2024, 18:35
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2016 » Квітень » 21 » Тиждень біології в школі
17:35
Тиждень біології в школі

Тиждень біології в школі

 Предметні тижні є ефективною формою позакласної роботи. Вони активізують пізнавальну діяльність учнів, сприяють покращенню засвоєння навчальної програми.

  Основною метою проведення тижня біології є: виховувати любов до предмету; виявити учнів, у яких інтерес до біології уже сформувався, і привернути увагу тих школярів, які біологію не знають і цікавляться нею мало; розширити знання учнів у різних ділянках цієї науки. Крім того тиждень біології може стати тією спільною справою, що згуртує школярів, допоможе розкрити їх таланти, навчить діяти дружньо й організовано, допоможе встановити зв’язки між різними віковими групами.

  Для того щоб реалізувати дану мету у  Знам’янській ЗШ І-ІІІ ступенів № 4  з 11 квітня  по 15 квітня 2016 року було проведено тиждень біології.

   Учителем біології Лядською  М.В. був розроблений план проведення тижня, сплановані позакласні заходи.

  Відкриття  Тижня біології відбулося на шкільній лінійці: обговорені заходи, визначена мета та узгоджений час проведення заходів.

  З метою пропаганди здорового способу життя та залучення  учнів  до опрацювання   додаткової   літератури  було  оголошено   конкурс   плакатів    ̎ Вірусні хвороби та їх профілактика ̎  (5 – 11 кл.). Для розвитку творчих здібностей та виховання любові до природи і оточуючого середовища оголошено конкурс на створення  аплікацій,  малюнків і  саморобок  на  тему  ̎ Природа - наш спільний дім ̎ (для учнів 1-4 кл.). 

  Проведено подорож-змагання ̎ Природа рідного краю ̎ між командами 7-8 класів. Під час гри учні згадали видове різноманіття живих організмів нашої місцевості. Дуже подобаються учням  інтелектуальні ігри про природу, які  спонукають  учнів до актуалізації знань про природу та мають  велике значення у формуванні загальнонавчальних компетентностей учнів.

 

 Вчитель біології

Маргарита Лядська

Категория: ЗШ №4 | Просмотров: 427 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz