Четвер, 25.04.2024, 12:49
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Березень » 31

Засідання МО класних керівників 5-7 класів

  30.03.2016 року відбулося засідання методичного об`єднання класних керівників 5-7 класів. Класний керівник 7-А класу Фарафонтова І. П. підготувала та провела відкритий виховний захід на тему: «Ой, роде наш красний, роде наш прекрасний!»

   Учні демонстрували класно-родинний проект, ... Читати далі »

Категория: НВК №3 | Просмотров: 485 | Добавил: znamosvita | Дата: 31.03.2016 | Комментарии (0)

"Всю теплоту сердець дитячих вам, солдати, віддаєм"

    Останні події на сході України об'єднали український народ, пробудили у кожного почуття щирого й глибокого патріотизму, відчуття причетності до загальнодержавних справ. Боротьба за перемогу стала всенародним рухом. І слова «Слава Україні — Героям слава» набули особливого значення, вони адресовані тим, хто зі зброєю в руках захищає кордони нашої держави.

   З метою підтримки боєздатності Української армії, бойового духу військуовослужбовців, вихованці Знам’янського Центру дитячої та юнацької творчості, директор Г.Подвиженко, завітали з концертною програмою «Всю теплоту сердець дитячих вам, солдати, віддаєм» до військової частини, що розташована у Богданівці. Саме під час таких концертів розумієш наскільки важлива моральна підтримка і наша небайдужість для хлопців, які ще вчора займались звичними для себе справами, планували майбутнє, а сьогодні намагаються зберегти мир та спокій в Україні.

    Під час концерту присутні вітали оплесками яскраві постановки коле ... Читати далі »

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 375 | Добавил: znamosvita | Дата: 31.03.2016 | Комментарии (0)

Засідання  круглого столу  на  тему: "Яскраві сторінки історії 25-річного поступу модернізації освіти  міста на шляху реформаторських змін в державі. Удосконалення навчально-виховного процесу за принципом: від обдарованого вчителя до обдарованого учня" в  рамках  проведення    Тижня молодого вчителя 

   

     Доброю  традицією освітян є щорічне проведення у  березні Тижня молодого вчителя. В рамках цього Тижня працівниками методичного кабінету відділу освіти та педагогічними працівниками навчальних закладів міста було проведено круглий стіл з проблеми: «Яскраві сторінки історії 25-річного поступу модернізації освіти  міста на шляху реформаторських змін в державі. Удосконалення навчально-виховного процесу за принципом: від обдарованого вчителя до обдарованого учня»

   «Відкрити у кожній людині творця, поставити її на шлях самобутньо-творчої, інтелектуально-повнокровної праці – це  завдання стає нині перш ... Читати далі »

Категория: Міськво | Просмотров: 428 | Добавил: znamosvita | Дата: 31.03.2016 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz