Субота, 20.04.2024, 09:09
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2016 » Березень » 15 » "Інструментальна музика. Квартет"
09:09
"Інструментальна музика. Квартет"

"Інструментальна музика. Квартет"

   Словами можна сказати багато, і все сказане нами сприймається дуже просто та зрозуміло. Тоді навіщо людям інструментальна музика? Відповідь на це запитання отримали учні 5-В класу на показовому уроці «Інструментальна музика. Квартет», який був проведений у НВК 12 березня 2016 року.Розкриваючи тему уроку, вчитель музичного мистецтва Безугла О.М. ознайомила учнів з особливостями інструментальної музики, поняттями «квартет», «ансамбль». Захоплююча розповідь, яка супроводжувалась відеоматеріалом,  дозволила здійснити віртуальну подорож до Львівської консерваторії, де знаходиться кімната-музей видатного українського композитора  В.О.Барвінського, дізнатись про трагічні сторінки його життя та прослухати написаний ним «Квартет для струнних інструментів».

    На уроці пролунала інструментальна музика у «живому»  виконанні вихованцем музичної школи, учнем 5-В класу Сербіним Д. Спів із ритмічним супроводом пісні «Веснянка» підняв настрій слухачів, а Філіпченкова А, Флоря К., Греков К., Холявка А., Ємченко О. та Розанова Д. прочитали в ролях байку «Квартет».

    По закінченню уроку члени об’єднання вчителів музичного мистецтва та художньої культури розглянули проблему «Використання інформаційних технологій у процесі викладання мистецьких дисциплін».

    Підсумовуючи роботу засідання міського методичного об’єднання учителі шкіл міста обмінялися власним досвідом використання Інтернет-ресурсів у підготовці уроків музичного мистецтва та художньої культури.

 

Категория: НВК №2 | Просмотров: 341 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz