Середа, 24.04.2024, 14:32
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2016 » Лютий » 22 » Незабутня подорож до міста Лева
15:48
Незабутня подорож до міста Лева

Незабутня подорож до міста Лева

   Справді кажуть, якщо щиро вірити та сподіватись – мрії збуваються. Нарешті,  хореографічний колектив бального танцю «Перлина»(керівник Н.Залєвська) Центру дитячої та юнацької творчості відвідав і західнучастині нашої країни у стародавньому місті Лева. Це була поїздка не тільки для участі у фестивалі – конкурсі «Битва хореографів України», але й велика подорож-екскурсія по прекрасним пам’ятним місцям.

     Конкурс проводився у ПК ім. Г.Хоткевича міста Львів.  Нашими «колегами-конкурентами» стали колективи із таких міст, як Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Хмельницький, Дніпропетровськ, Одеса, Київ, Полтава, Харків, Кривий Ріг та ін. На суд поважного журі, в склад якого входили заслужені артисти та діячі хореографічного мистецтва України, керівники балетних труп, навіть хореографи з Португалії, було представлено дві композиції – «Елегія» і «Сонячна ламбада». Оцінювання було прямим, відкритим, тобто бали виставлялись одразу після танцю. За результатами журі хореографічний колектив бального танцю «Перлина» посів II-ге призове місце в бально-спортивній хореографії. Перше місце в цій номінації не присуджувалось.

      Цікавими та незабутніми стали екскурсії старими вулицями середньовічного міста Львова: ратуші і шпилі костелів, церкви та підземелля, що багато років тому були частиною середньовічного міста назавжди закарбувались в нашій пам’яті. Велике враження залишив по собі Личаківський цвинтар, це чимала територія вражаюча пам’ятками архітектури.      Окрім ознайомлення з шедеврами скульптури, діти познайомились з біографіями видатних людей цього легендарного міста. Вихованці піднялись на Високий Замок - найвищий пагорб Львова, звідки місто видно з висоти пташиного польоту. Аптека-музей, шоколадна та карамельна майстерні, копальня кави-все це для нас було вперше.

Н.Залєвська, керівник хореографічного   

колективу  бального танцю «Перлина»

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 463 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz