Субота, 20.04.2024, 11:34
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2016 » Лютий » 16 » Ми – люди, поки є природа!
17:59
Ми – люди, поки є природа!

Ми – люди, поки є природа!

 

Давайте боротись за чистоту природи.

Планеті не будемо наносити шкоди.

Хай буде планета красива й зелена

 Для щастя, добра - для тебе й для мене!

 

   Для кожного з нас слово "природа" пов'язане насамперед з пейзажами рідного краю, того куточка землі, де мамина колискова пісня зливалася з шумом дерев за вікном. На все життя ті краєвиди закарбовуються в пам'яті, серці, душі незабутніми спогадами. Для когось це білокорі, стрункі берізки чи трепетні тополі, для інших - барвисто уквітчана килимами трава чи смарагдове руно гірської полонини. В усі часи діячі мистецтва і культури найкращі свої твори присвячували оспівуванню храму Природи.

     З метою виховування в учнів почуття прекрасного, любові до природи рідного краю та шанобливого ставлення до неї; формування  вмінь встановлювати взаємозв’язок між природними об’єктами; розуміння, що люди відповідальні за охорону довкілля у НВК «Знам’янська ЗОШ  I–Ш ст. №2 - ліцей», бібліотекарем Романовою А.В. з учнями 7-А класу, проведено огляд-подорож на екологічну тематику з елементами вікторини «Ми – люди, поки є природа!»

    В процесі проведення заходу діти брали активну участь у вікторинах, здобули інформацію про стан проблеми на сьогоднішній день з даної тематики, мали відповіді на такі запитання: Яка сьогодні екологічна ситуація в країні? Як взаємодіють суспільство і природа в умовах НТР? Які способи і шляхи розв'язання найгостріших екологічних проблем?

    Наше довкілля, рідна природа чарує нас в усі пори року, але науково-технічний прогрес змінює стосунки людини з природою і не на користь їй. Тож, як порядні господарі - ми, українці, маємо гордитися тим, що доля подарувала нам це диво – чарівну й неповторну красу природи та дбайливо оберігати її, тому що багатства природи небезмежні. Є багато прийнятих законів про охорону природи, але найвищим законом для кожного має бути совість…

Романова А.

бібліотекар НВК

Категория: НВК №2 | Просмотров: 493 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz