П`ятниця, 29.03.2024, 17:01
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2016 » Січень » 22 » День Соборності
17:28
День Соборності

День Соборності

      22 січня – особливий день у становленні Української державності – День Соборності України.  Це свято, що відзначається щороку в день проголошення возз'єднання Української Народної Республіки й Західно-Української Народної Республіки, що відбулося в1919 році.
Офіційно в Україні День Соборності відзначається з 1999 року.  В нашій школі це свято відзначається щорічно, але особливо урочисто воно пройшло сьогодні, бо саме в такі непрості часи єднання і любов до неньки-України особливо потрібні. Всі вчителі школи зранку провели інформаційні хвилинки, протягом дня учні зацікавлено вивчали повідомлення інформаційного вісника, розміщеного у холі закладу. Учні 11 класу стали активними учасниками свята, безпосередньо долучившись до висвітлення інформації про події, що передували самовизначенню України, як суверенної та незалежної держави.
     Серед святкових заходів мав місце й виховний захід, проведений на базі 9 класу  бібліотекарем Свірбій С.А. спільно зі студентом історичного факультету Кіровоградського державного педагогічного університету імені В.Винниченка Москаленком М.С., колишнім учнем закладу, який окреслив найвизначніші події в історії України, що передували її становленню та самоствердженню. Не залишилися поза увагою й трагічні події сьогодення, а головне – постаті, що закарбувалися в пам’яті кожного з нас назавжди. Хвилиною мовчання вшановано ти, хто загинув у зоні АТО, адже це невимовний біль у душі кожного з нас. Національні кольори прапора, українська символіка, блакитно-жовті стрічки – символи єднання нашої держави. Це єдність, про яку споконвічно мріяли наші пращури, Шевченком омріяна єдність, що має стати запорукою існування єдиної, соборної демократичної України. Бо тільки єдність людей і спільність їхньої мети відкриває шляхи до перемоги, до світлого майбутнього нашої держави. Ми – Україна! Ми – разом! Ми – патріоти! Ми – єдині!

Заступник директора 
Знам’янської ЗШ І-ІІІ ступенів № 7
Попова Т.М.

 

Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 409 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz