Четвер, 18.04.2024, 07:43
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2015 » Грудень » 11 » Методичне об’єднання музкерівників в ДНЗ №8 «Світлячок»
14:52
Методичне об’єднання музкерівників в ДНЗ №8 «Світлячок»

Методичне об’єднання  музкерівників
в ДНЗ №8 «Світлячок»

  8 грудня 2015 року в ДНЗ №8 «Світлячок» відбулося методичне об’єднання музичних керівників.
 Присутні музкерівники разом з методистом з дошкільного виховання міськво Скляровською Л.Д. ознайомилися з доповіддю на тему: «Організація інтегрованих музичних занять», яку зачитала музичний керівник ДНЗ №8, керівник МО музичних керівників Паніна Г.А.  та обговорили її. Увазі присутніх було запропоновано переглянути інтегроване музичне заняття в середній групі на тему: «В подорож малята поспішають чарівниці Осені допомагають».
    Музкерівник Паніна Г.А. вдало побудувала заняття, включивши в нього всі складові традиційного музичного заняття та поєднавши із завданнями природничого, мовленнєвого характеру, театралізованою діяльністю, народознавством, елементом парціальної програми (хореографія). Учасники МО відмітили, що діти добре інтонують, передають характер музичного твору, відчувають характер музики, вміють давати характеристику музичному твору, гарно володіють танцювальними рухами, мають добрі знання з народознавства, рідної природи.
    В цікавій ігровій формі діти допомагали Осені повернути красу осіннього лісу, створивши з великих пазлів осінню картину. Не заблукати в лісі і зустрітися з панною Осінню допоміг малятам веселий Колобок (Денис Бублик), знайти у лісі підказки-пазли допомогли дітям Зайчик (Тімур Первіненко), Вовчик (Женя Скрипай) та Ведмедик (Влад Вознякевич). Під час подорожі діти проявили свої творчі здібності, таланти виконуючи «Осінню пісеньку», граючи на шумових музичних інструментах, граючи в ігри, подарувавши Ведмедику «Осінню колискову». Зустріч з Осінню (вихователь О.Турлюн) була не менш цікавою для малят: вони подарували Осені компліменти, розважили її таночком з калинками та привітали піснею «Урожайна». Гра з Осінню «Хто сховався під парасолькою» не тільки подарувала дітям позитивні радісні емоції, а й почастувала їх смачненькими яблучками.
    Вдало налагоджений взаємозв’язок між музкерівником Г.Паніною, вихователем ЮБєлугіною та виконавицею ролі Осені О.Турлюн допоміг досягти наміченої мети та зробити даний захід цікавим та корисним як для дітей, так і для учасників МО.

 

Категория: ЗДО №8 | Просмотров: 586 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz