Вівторок, 23.04.2024, 21:23
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2015 » Грудень » 7 » Правова освіта
17:40
Правова освіта

Правова   освіта


    Дитинство – найважливіший період у житті кожної особистості. І саме в цей час вона потребує найбільшої уваги і захисту. Формування ціннісної моральної та правової практики для найкращого забезпечення дітей – одне з найважливіших завдань, що стоїть перед колективами Центру дитячої та юнацької творчості.
  Навчання правам людини -  це довготривалий процес і здійснюється він на всіх етапах навчання та виховання дитини. Саме тому важливим є проведення правових  виховних заходів  в закладі, які розпочинають  шлях виховання свідомого громадянина України.
   З  метою  активізації та поліпшення роботи закладу  з питання популяризації знань з правової освіти  в  ЦДЮТ  був проведений Правовий тиждень, під час якого в гуртках пройшли різні заходи:  виховні години,  бесіди,  уроки  правознавство.
   В гуртку «Незвичайне  поряд» (керівник гуртка)  С.Кондратьєва  провела  заняття за темою: «Цінність і неповторність людського життя» під час якого діти прослуховували різні байки, казки, грали в гру «Калейдоскоп».
   На занятті гурта  «Іграшка – сувенір»   (керівник гуртка  Любінська Н.В.) провела  віртуальну подорож по казкам, в яких порушуються права дитини.В інших гуртках  вихованці  знайомились з  матеріалами  стенду «Декларація прав дитини».
            Ці заходи  сприяють вихованню у зростаючого покоління громадян поваги до закону і права, до норм та правил співжиття людей у суспільстві, відповідальності за свої вчинки, формування громадянської позиції та розуміння важливості розбудови правової держави.     

            Н.Горбатенко – заступник директора з НВР

 

 


    

 

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 399 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz