Четвер, 25.04.2024, 21:48
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Грудень » 02

Тренінг для батьків на тему:

«Ефективні методи оздоровлення дошкільників» в ДНЗ №8


    Фізичне виховання дошкільників як цілеспрямований та організований процес, спрямований на фізичний розвиток, рухову та фізичну підготовку дітей до життєдіяльності, а також набуття ними знань, умінь і навичок з фізичної культури є важливою та невід’ємною складовою гармонійного розвитку особистості дитини. Тож формування , збереження, зміцнення здоров’я дітей  ми вважаємо одним з пріоритетних завдань нашого дошкільного закладу. Ми здійснюємо фізичне виховання дошкільників через комплекс фізкультурно-оздоровчих заходів і для цього використовуємо як традиційні форми роботи, так і різноманітні новітні оздоровчі технології. Така діяльність підвищує життєвий тонус і працездатність дітей, створює гарний настрій, і звісно, позитивно впливає на організм дитини. Щоб проведена в дошкільному закладі робота була ефективною, вважаємо за необхідне, продовжувати її вдома. Тож до фізичного виховання дітей ми залучаємо і їхніх батьків, проводячи різні форми просвітницької роботи.
    З метою розширення знань батьків про ефективні мето ... Читати далі »

Категория: ЗДО №8 | Просмотров: 1515 | Добавил: znamosvita | Дата: 02.12.2015 | Комментарии (0)

В ДНЗ№7 “Козачок”  відбулося засідання педагогічної ради на тему:
“Сучасні підходи до екологічного  виховання дітей в умовах дошкільного навчального закладу через призму творчості В.О.Сухомлинського “


Довгалевська С.А.,завідувач закладу,розкрила питання  формування емоційно-значимої поведінки дітей у природному оточенні,цікаво пройшов методичний ринг на тему:  “Щоб серце відгукнулось на ... Читати далі »

Категория: ЗДО №7 | Просмотров: 387 | Добавил: znamosvita | Дата: 02.12.2015 | Комментарии (0)

  26.11.2015 р. в ДНЗ  № 5  «Калинонька »  відбулося  методичне об’єднання вихователів  груп дошкільного віку  керівник С. Довгалевська  (завідуюча ДНЗ № 7 ), яке очолює  інспектор – методист методичного кабінету  дошкільного виховання  міського відділу освіти Л. Скляровська  та слухачі : вихователі дошкільних навчальних закладів.
    Під час методичного об’єднання слухачі мали змогу послухати доповіді вихователя  –методиста   Н .Савкіну на тему : «Морально-правові аспекти вихованості .» та «Формування відповідальності  - одне з ключових завдань морального виховання .» та переглянути слайди з цього питання . Вона підкреслила ,що правова охорона дитинства – тема всеукраїнського  науково – методичного семінару ,що відбувався у квітні цього року на базі НПУ ім. М.П.Драгоманова .
    За  «круглим  столом» педагоги мали змогу  ознайомитись з новинками  по  морально -правовому вихованню  дошкільнят , де колективом ДНЗ № 5 ... Читати далі »

Категория: ЗДО №5 | Просмотров: 550 | Добавил: znamosvita | Дата: 02.12.2015 | Комментарии (0)

1 грудня - Всесвітній день толерантності до хворих на СНІД та ВІЛ-інфікованих.


   У 1988 році Всесвітня організація охорони здоров’я (ВООЗ) після того, як на зустрічі міністрів охорони здоров’я всіх країн пролунав заклик до соціальної терпимості і розширення обміну інформацією по ВІЛ / СНІДу, оголосила день 1 грудня Всесвітнім днем боротьби зі СНІДом. Синдром набутого імунодефіциту (СНІД) придбав масштаби пандемії.
   Перші випадки дивної хвороби, яка цілком позбавляє людину імунітету й призводить до смерті, вчені виявили 1980 року в Америці. Попри активні заходи медиків та гуманітарних організацій, швидкість поширення епідемії СНІДу залишається великою. Зараз на Землі, за даними Всесвітньої організації охорони здоров’я, понад 30 мільйонів хворих. Щодня на нашій планеті інфікується близько 16 тисяч людей.
   Зараз поширюється практика використання швидких тестів для діагностики ВІЛ-інфекції , але слід пам’ятати, що для підтвердження ВІЛ-статусу необхідно пройти обстеження за допомогою імуноферментного аналізу в центрі профілактики та боротьби зі СНІД. Для цього треба здати кров з вени, попередній результат можна отримати на наступний день після здачі аналізу.
 & ... Читати далі »

Категория: ЗШ №4 | Просмотров: 336 | Добавил: znamosvita | Дата: 02.12.2015 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz