Вівторок, 16.04.2024, 10:46
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2015 » Листопад » 20 » Засідання міського методичного об'єднання вчителів географії
14:08
Засідання міського методичного об'єднання вчителів географії

Навчаючи інших – вчимося самі.


   Професія вчителя унікальна. Він навчає інших, і протягом усього життя навчається сам. Навчається самостійно, на різноманітних курсах, у колег і навіть у своїх учнів. Пропускає крізь себе величезні потоки інформації, аналізує, відбирає найцікавіше й найкорисніше, апробовує на практиці й знову шукає щось нове та сучасне. Саме таку структуру роботи сучасного вчителя продемонстрували педагоги загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеню №4 під час засідання міського методичного об'єднання вчителів географії, яке відбулося 19 листопада 2015 року. Гостей вразила згуртованість і відкритість педагогічного колективу цього навчального закладу.
    Учитель географії Бевз Алла Петрівна запросила всіх присутніх до подорожі політичною картою Африки. Будь-яка подорож – це цікаво, а якщо вона супроводжується використанням ІКТ, то вдвічі цікавіше. Семикласники мали можливість попрацювати з матеріалами , викладеними на блозі їхнього вчителя, переглянути фрагмент фільму на You Tube, порівняти тематичні карти материка.
    Майстер-клас із створення блогів та сайтів для географів провела вчитель інформатики Соколова Олена Миколаївна. Вона надала практичну допомогу у виборі програм та інструментів, послідовності роботи при створенні та наповнені інформацією індивідуальних блогів. Отримана інформація та набуті навики допоможуть усім присутнім у їх самоосвіті, дадуть можливість вільно користуватися новітніми засобами інформації та використовувати їх у своїй роботі.
    Члени міського методичного об'єднання вчителів географії висловлюють слова щирої подяки директору школи Лядському Володимиру Анатолійовичу, заступнику директора школи з виховної роботи вчителю інформатики Соколовій Олені Миколаївні, вчителю географії Бевз Аллі Петрівні, вчителю біології Лядській Маргариті Василівні та всьому педагогічному колективу загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №4 за підготовку та проведення заходу.

        Голова ММО вчителів географії Панкевич В.І.

 

Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 380 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz