П`ятниця, 29.03.2024, 17:36
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2015 » Листопад » 14 » Виставка дарів природи
09:54
Виставка дарів природи

      Виставка дарів природи «Славиться земля рідна  
          врожаями гідними» в ДНЗ №8 «Світлячок»

       Щороку в ДНЗ № 8 проходить виставка дарів осінньої природи на тему: «Славиться земля рідна врожаями гідними», яку ми проводимо разом з батьками та вихованцями.
      Ось і цього разу фантазії під час виготовлення робіт не було меж. Багато батьків з ентузіазмом відгукнулись на пропозицію взяти участь у виставці. Матеріалом для виставки стали наші улюблені овочі, фрукти, калина, осінні квіти, а ще безмірний політ фантазії батьків.
 Це і улюблені герої мультфільмів «Смішарики»     (родина Яни Юркевич), «Чебурашка» (родина Нікіти Нікіфорова), «Троє поросят» (родина Кості Наливайка), «Пінгвіни Лоло і Ліло» (родина Діми Гнатюка), «Крокодил Гена» (родина Артема Муленка), «Жар-птах» (родина Стаса Горба), «Три горішка для Попелюшки» (родина Маргарити Первіненко), «Літучий корабель» (родина Ані Лук’янової) та ін.
     Із овочів були представлені чудові роботи: «Капустина Кузя» (родина Артема Кирилова), морквяні «Веселі жирафи», з перцю «Ставок жабенят» (родина Тані Дементієнко), «Їжачок-хитрячок» з насіння (родина Олега Росіхіна), з яблук «Веселі гусенички» (родина Жені Скрипая) та родина « Цибуліно» (родина Насті Нестерової), «Трояндовий букет» (родина Вані Легенького), «Квітковий пасадобль» (родина Максима Толкущого), «Осінній парк» (родина Насті Веремеєнко), «Кошик осінніх дарів» (родина Жені Волковського), «На подвір’ї у бабусі» (родина Святіка та Дані Токар), «Лісова сімейка» (родина Жені Савончук) та багато інших.
       Багато композицій із квітів, листя, калини, відображали красу осінньої природи та нашу любов до прекрасного. Така цікава форма роботи з батьками приносить користь всім, в першу чергу дітям, бо як говорив В.О.Сухомлинський: «Праця в ім’я створення краси облагороджує юне серце, попереджує байдужість».

 

 

 

Категория: ЗДО №8 | Просмотров: 460 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz