П`ятниця, 29.03.2024, 10:19
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Жовтень » 20

20 жовтня 2015 року  проведено   "Круглий стіл"
з керівниками та секретарями атестаційних комісій закладів освіти на тему:
"Атестація педагогічних працівників як механізм управління якістю освіти та її психологічний супровід. В порядку денному розглянуто питання:
1.Особливості атестації керівних кадрів закладів освіти.
2. Основні  вимоги до  атестації педагогічних працівників. Н.Шемчук, методист ММК
3. Психологічний супровід атестації педагогічних працівників.  М.Босненко, методист ММК
4.Моніторинг результативності  навчально-вихованої діяльності вчителя  (обмін досвідом) С.Брикова,  заступник  директора  Знам’янської ЗШ  І-ІІІ ступенів № 6  з навчально-виховної  роботи.
            
              

              

 

Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 334 | Добавил: znamosvita | Дата: 20.10.2015 | Комментарии (0)

Корекційно-педагогічна робота.


У 23 статті Конвенції ООН про права дитини зазначено, що розумово чи фізично неповноцінна дитина повинна проводити життя в умовах, які забезпечили б її гідність, сприяли її упевненості  в собі і полегшували б її активну участь у житті суспільства.
    Відповідно до цього документу для здійснення корекції порушень у фізичному та психічному розвитку учнів з особливими освітніми потребами має проводитися корекційно-педагогічна робота  яка вирішує специфічні завдання зумовлені особливостями психофізичного розвитку учнів.
    20 жовтня 2015 року в ЗШ І-ІІІ ступенів № 3 відбулася нарада вчителів, які надають освітні послуги дітям з особливими освітніми потребами.
    На нараді розглядалися питання корекційно-розвиткової роботи з учнями, які мають вади психофізичного розвитку.
    Досвідом роботи з колегами поділилися вчитель вищої категорії, старший вчитель Зикова Надія Олександрівна та вчитель вищої категорії, вчитель-методист Горб Лідія Василівна.
    Завідувач міської ПМПК Білоконь Надія Володимирівна наголосила, що вчитель загальноосвітньої школи повинен бути готовим не  тільки до професійно-педагогічної діяльності зі звичайними учнями, але й до корекційно-педагогічної роботи з дітьми, що мають психофізичні особливості. Педагог який працює з дітьми з особливими освітніми потребами повинен також уміти управляти розвитком, навчанням і вихованням учнів, своєчасн ... Читати далі »

Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 354 | Добавил: znamosvita | Дата: 20.10.2015 | Комментарии (0)

День відкритих дверей для майбутніх першокласників в НВК

  Доброю традицією в закладі стало  проведення  Дня відкритих дверей для майбутніх першокласників. 9 жовтня НВК гостинно відчинив свої двері вихованцям дошкільного навчального закладу № 7 «Козачок».  І адміністрація НВК, і вчителі хотіли зробити цей день особливим. Директор НВК  Сопільняк Ю.М. розповів про історію навчального закладу, перші вчителі майбутніх першокласників Сінокоп С.Ю., Яндович Л.М., Рудакова Т.В. провели екскурсію по НВК. Майбутні учні з’ясували, що має бути в рюкзаку першокласника, разом з учителями заспівали пісеньку-абетку, відвідали шкільну бібліотеку. Екскурсія в спортзал молодшої школи та кабінет музики додала чимало радості й захоплення. В актовій залі учні закладу влаштували для малечі виставку власних робіт "Дарунки осені". Казкові герої запросили малят у цікаву подорож і вручили кожній дитині подарунки-медальки для першокласників. Можливо, ці медалі перетворяться у "золоті" після закінчення 11 класу!


Заступник директора з НВР Івасенко О.А.
 

 

Категория: НВК №2 | Просмотров: 374 | Добавил: znamosvita | Дата: 20.10.2015 | Комментарии (0)

День спільного відпочинку на  природі
ДНЗ №2 "Теремок"

   В ДНЗ №2 "Теремок" триває літературний проект "Сходинками творчості Василя Сухомлинського".
   Завдання даного проекту є продовжувати ознайомлювати дітей із творчістю Василя Сухомлинського; підвищувати пізнавальну активність дітей; створювати умови для реалізації пізнавальної та соціальної активності дітей; розвивати творчі здібності, вміння реалізувати власні задуми в індивідуальній та спільній практичній діяльності; розвивати креативність та ініціативність дітей, батьків та педагогів; пробуджувати здатність дітей  та дорослих бачити й цінувати прекрасне в природі. В рамках проекту заняття різного спрямування, спостереження, ігрова діяльність, а також спільний відпочинок дітей, батьків, вихователів на природі.
   Окрім групи "Пізнайки", які вже провели спільний вихід на природу, також організували спільний відпочинок дітей, батьків, вихователів на свіжому повітрі ІІ молодша група "Живчик" та старша група "Полуничка".
    Вихователі групи "Живчик" Коваленко О.П. та Рева О.В. організували для дітей та батьків читання оповідання В.О.Сухомлинського "Навіщо дякують?". З дітьми вихователі провели дидактичну гру "З якого дерева листочок?", також провели релаксаційні ігри "Подаруй дереву свою енергію", "Про що нам розповідає дерево?". Звичайно, було організовано рухливі ігри "Збер ... Читати далі »

Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 502 | Добавил: znamosvita | Дата: 20.10.2015 | Комментарии (0)

З 07 по 11 жовтня 2015 року на базі 95-ї аеромобільної бригади у м. Житомирі проводився відкритий Чемпіонат України з військово – спортивних багатоборств. Кіровоградщину представляли дві збірні команди учасників, шестеро з яких є вихованцями Знам’янського міського спортивно – технічного клубу ТСОУ.
Змагання проходили у шести видах:

-    підтягування на перекладині;
-    виконання підйому переворотом;
-    крос на 3 км;
-    подолання смуги перешкод;
-    стрільба з пістолета Макарова;
-    рукопашний бій.
Обидві команди під керівництвом наставників А. Ярошевського та Б. Колебіденка стали переможцями, поділивши І та ІІ місця.

На ІІІ місці – збірна команда Черкаської області.
Учасник змагань вибороли 7 кубків, один з яких перехідний, 15 золотих, 19 срібних, 8 бронзових медалей.
Головними спонсорами поїздки стали Знам’янський МСТК ТСО України та ТОВ "Вагонкомплектсервіс" в особі Гребенюка Ю.В.

                                                          І.І. Іваненко, заступник директора
... Читати далі »

Категория: Міськво | Просмотров: 329 | Добавил: znamosvita | Дата: 20.10.2015 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz