П`ятниця, 19.04.2024, 22:54
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2015 » Жовтень » 19 » Святкування Дня захисника України в ДНЗ №8 "Світлячок"
08:25
Святкування Дня захисника України в ДНЗ №8 "Світлячок"

 

Святкування Дня захисника України в ДНЗ №8 "Світлячок"


16 жовтня в ДНЗ №8 "Світлячок" (завідувач С.Клименко) відбулося свято, присвячене Дню захисника України. Цього року вперше ми святкуємо це свято 14 жовтня на Свято Покрови – Пресвятої Богородиці, заступниці і покровительки православного воїнства та козацтва.
До свята готувалися заздалегідь:  дітей старших груп знайомили з історією козацтва, життям, побутом, традиціями і звичаями козаків, на музичних заняттях вивчали українські пісні, народні таночки та ігри.
На свято до дітей старшої групи "КАЛИНКА" були запрошені батьки вихованців, які приймали участь в АТО: Лушпіган П.І. – інструктор з водіння та бойового озброєння 169 навчального центру сухопутних військ України та Токар І.В. – водій 406 окремої берегової охорони Військово-морських сил України. Також на свято прибули "козаки Запорізької Січі" козак Голота (вих. Ю. Бєлугіна) та козак Перебийніс (вих. Ю. Гетманенко). Ведучі свята "Ми нащадки козаків" В. Рогова та Л. Азімова, музкерівник Г. Паніна творчо підійшли до організації свята та влаштували справжнє театральне дійство з конкурсами, змаганнями, танцями, піснями та народними іграми. Діти із задоволенням співали пісні "Ми маленькі козачата", "Українські діти" та "Україно моя", танцювали українську полечку, долали смугу перешкод, "заряджали" гармату ядрами, годували татусів смачними вареничками, мірялися силами в улюбленій забаві "Перетягування канату". Під час свята перемога була то на боці команди "Дужих", то на боці команди "Жвавих", але закінчилося змагання перемогою дружби.
У всіх присутніх гостей та, особливо, дітей свято викликало стільки радісних емоцій, а на очах багатьох дорослих гостей були навіть сльози, що маємо надію на те, що ті паростки патріотичних почуттів, закладені в дошкільному віці, стануть основою формування свідомого громадянина-патріота України в майбутньому.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Категория: ЗДО №8 | Просмотров: 527 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz