Четвер, 25.04.2024, 04:29
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2015 » Жовтень » 13 » Миттєвості сьогодення
09:18
Миттєвості сьогодення

На викoнання розпорядження міського голови виконавчого комітету Знам'янської міської ради №118 від 14 вересня 2015 року, наказу директора департаменту ОДА №357 від 05.10.2015 року та наказу відділу освіти №248 від 09.10.2015 року "Прo відзначення у 2015 році Дня захисника України" в Знам'янській ЗШ І-ІІІ ступенів №7 булo затвердженo план захoдів з підгoтoвки та відзначення даного свята.

14 жовтня країна відзначатиме День захисника України, Свято Покрови та День Українського козацтва. Тож, відповідно до затвердженого плану заходів, присвячених цій події, в Знам'янській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №7 розпочато їх виконання.

Напередодні свята, 12 жовтня, у приміщенні спортивної зали закладу відбулися змагання військово-патріотичного спрямування під назвою "Звання захисника - почесне!", в ході яких учні могли продемонструвати свої вміння та навички у застосуванні засобів індивідуального захисту, позмагатися у вправності стройової ходи, а також проявити свої співочі здібності під час виконання стройової пісні. Неодмінною складовою заходу стала мужність, витривалість, вправність та вміння мобілізуватися в тій чи іншій ситуації.

В ході реалізації плану заходів триває акція "Напиши лист захиснику України", проведено уроки мужності, присвячені Дню захисника України, а також активізовано роботу в рамках Акції "Зірка пам'яті".

Протягом тижня у закладі відбудеться ряд заходів по відзначенню Дня захисника України, а відтак, перелік добрих справ тільки розпочато. У школярів закладу попереду велика, цікава, сповнена найнеочікуваніших приємних моментів дорога пізнання, яка сприятиме розкриттю їх творчих здібностей, потенціалу, виховуватиме особистість у всіх її проявах та наповнить патріотичними почуттями найщиріші дитячі серця.

Учні Знам'янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №7 - це талановиті, здібні, вправні, а головне - справжні сини і доньки своєї Батьківщини, майбутнє нашої країни, втілення найкращих якостей своїх нащадків, адже недаремно мовить вислів, що "Козацькому роду - нема переводу!". І споглядаючи, як формується особистість кожного з вихованців великої шкільної родини, де унікальність та неповторність є формотворчими елементами індивідуальності, неодмінно слід пам'ятати по те, що "Без минулого немає майбутнього!".

Далі буде...

Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 499 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz