Четвер, 25.04.2024, 03:12
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Жовтень » 07

26-27 вересня 2015 року в м.Знам'янка проходив І-й етап Кубка України та Всеукраїнські змагання з велокросу. В цих змаганнях приймали участь команди з міст Донецьк, Кременчук, Комсомольск, Умань, Світловодськ, Кіровоград (КДЮСШ), Кіровоград ("Радій"), Новгородка, Знам'янський р-н ("Рос-Агро"), Знам'янка (КДЮСШ). Серед них змагалися: один майстер спорту міжнародного класу, 15 майстрів спорту.

В знам'янській команді відзначився Федорчук Максим – серед молодших юнаків посів друге місце, Іжболдін Микола посів 4 місце, Іжболдін Олександр 6 місце в своїх вікових групах.

А в цей час вихованець Знам'янської КДЮСШ Хріпта Андрій в складі збірної України брав участь у Чемпіонаті Світу в США.

Категория: КДЮСШ | Просмотров: 346 | Добавил: znamosvita | Дата: 07.10.2015 | Комментарии (0)

Всесвітній День вчителя відзначають в першу неділю жовтня більш ніж в 100 країнах світу. У цей день всі працівники сфери освіти приймають щирі вітання та слова вдячності від учнів, батьків та колег.

Не був винятком і сонячний день п'ятниці, 2-го жовтня, коли відбулася святкова програма "Шкільне життя", присвячена Дню вчителя. На початку свята усіх присутніх привітали почесні гості: виконуюча обов'язки першого заступника міського голови Іваськів Т.А. та начальник відділу освіти Грекова Л.А. Приємні та теплі слова також прозвучали від директора школи Подвиженко Олени Іванівни. Протягом концерту учні вітали своїх вчителів гарними піснями та веселими жартами. Від одинадцятикласників педагоги отримали символічні жартівливі подарунки. Традиційно на свято були запрошені вчителі – ветерани педагогічної праці, які поділилися кращими спогадами про роботу в школі. На глядачів велике враження справив відеофільм з "сенсаційними зізнаннями" вчителів, взятими ведучою програми Олею Бабіч (Осадчою). Додали святкової атмосфери виступи хореографічних колективів "Екстр ... Читати далі »

Категория: НВК №3 | Просмотров: 389 | Добавил: znamosvita | Дата: 07.10.2015 | Комментарии (0)

З нагоди Дня людей похилого віку учні 5-Б класу (класний керівник Григор'єва Н.П.) відвідали Кас'яненка В.М., учасника бойових дій періоду Великої Вітчизняної війни. Доброзичливий, жвавий Володимир Миколайович, якому в цьому році виповнилось 90 років, розповідав цікаві історії з особистого життя та пригощав дітей солодощами. Бажаємо йому міцного здоров'я!

Учні 7-Б класу (класний керівник Пироженко Л.І.) відвідали ветерана Великої Вітчизняної війни Тіпухова Анатолія Івановича і привітали його з Днем людей похилого віку.

У День людей похилого віку учні 9-В класу  (класний керівник Пишна О.І.)  відвідали та привітали ветерана Великої Вітчизняної війни Смирнова Миколу Павловича.

Категория: НВК №3 | Просмотров: 345 | Добавил: znamosvita | Дата: 07.10.2015 | Комментарии (0)

Наш дитячий садок поглиблено працює над проблемами екологічного виховання дітей. Для цього створені прекрасні умови: на території дошкільного закладу розбито чудовий сливово-вишневий сад, ростуть також листяні і хвойні дерева: клени, каштани, берези та високі стрункі ялинки.

Завідуюча закладом Ткаченко Л.І. так полюбляє квіти, що вся територія дитячого закладу уквітчана різними квітами, які починають квітнути з ранньої весни до пізньої осені. Людмилу Іванівну підтримують не тільки діти, які разом з вихователями висаджують квіти весною та збирають насіння восени та і батьки приймають активну участь, приносячи свої рослини до дитсадка.

Та як тісно переплетені між собою екологічне та трудове виховання.

Украй важливою є висловлена К.Ушинським думка, що людське тіло, розум і серце потребують праці, а виховання має бути спрямоване на те, щоб, з одного боку, відкривати дитині можливість знайти для себе корисну діяльність, а з іншого – викликати невтомне бажання працювати.

Залучен ... Читати далі »

Категория: ЗДО №5 | Просмотров: 367 | Добавил: znamosvita | Дата: 07.10.2015 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz