П`ятниця, 29.03.2024, 01:09
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2015 » Жовтень » 5 » Зупинися, мить, ти – прекрасна!
08:48
Зупинися, мить, ти – прекрасна!

Осінь – надзвичайно гарна пора року. Все навкруги таке барвисте! Як гарно зливаються в єдину та неповторну мелодію її барви. Затамовуєш подих, зупиняєш погляд, споглядаючи одвічну, неповторну та довершену її красу.

Саме таким настроєм та відчуттям наповненістю світла, радості від споглядання розмаїття кольорів панянки осені була наповнена оселя великої шкільної родини Знам'янської ЗШ І-ІІІ ступенів №7 26 вересня під час проведення Свята Осені.

Цього навчального року, як і завжди, проведено осіннє свято для учнів 1-4 класів, з презентацією дитячих витворів мистецтва, майстерно виготовлених вправними рученятами вихованців закладу під чуйним керівництвом класних керівників учнів та сприяння батьків малечі, а також "Веселий ярмарок" для учнів 5-11 класів, на якому учні мали змогу продемонструвати свої кулінарні здібності (вироби з борошна з використанням овочів та фруктів, композиції з квітів та кетягів калини), а також естетичні смаки та вподобання, які втілилися в оформленні презентованих робіт.

Слід зазначити, що фантазія людини дійсно безмежна, адже підтвердженням цьому стала виставка робіт початкової школи (класні керівники – Іваненко І.І., Коптельцева С.М., Резнікова Н.В та Степанова Л.А.), яка щораз дивувала око глядача своєю креативністю ("Автомобіль майбутнього" - виріб з гарбуза), оригінальністю (яблуневі троянди – виріб з яблук), та казковістю (пінгвіни – виріб з баклажан, карета Попелюшки - виріб з гарбуза, кумедні чоловічки, їжачки, грибочки та інші казкові персонажі) тощо. Виставка дитячих робіт з "Дарунків осені", як і щороку, вражає майстерністю, талантом та фантазією у своєму виконанні.

Роботи, представлені школярами початкових класів настільки вразили своєю пишністю та надзвичайністю, що значно ускладнило роботу журі у визначенні "кращих з найкращих". Кожна мить свята, наповнена теплом, радістю та світлом щирих дитячих посмішок, дарувала присутнім незабутні миті та приємні хвилини духовного відпочинку та емоційного задоволення.

Різноманіття квітів, овочів та фруктів втілилися в чудові та цікаві композиції учнів школи, які доповнили загальний ансамбль виставки робіт. Чого там тільки не було! Незвичайних форм гарбузи, і виноград, і яблука, які переливалися відтінками зеленого, червоного, жовтого.

Учні 1-4 класів, до того ж, вправні актори, адже кожне перевтілення у того чи іншого персонажа, під час виконання власної ролі святкової вистави (Панянка Осінь, учениця 5 класу Єременко Аліна, Урожай, у виконанні учня 5 класу Дяденка Романа, учні 1-4 класів в образі овочів та фруктів) допомагало розкрити талант, майстерність та здібності кожного з учасників святкового заходу. Програма заходу, підготовлена творчою групою вчителів та керівників гуртків закладу за безпосередньою участю педагога-організатора Хрипти О.М. була яскравою музичними номерами та виступами його учасників (танцювальний колектив "Любава" - кер. О.Долинська, колектив "Калиновий цвіт" під керівництвом педагога-організатора ).

Підсумком проведення свята було оголошення та привітання переможців, відповідно до початкової, середньої та старшої вікової ланки.

І місце серед учнів 1-4 класів отримали учні 1 та 3 класів, ІІ місце посіли учні 4 класу, ІІІ місце - учні 2 класу. З-поміж учасників ярмарку, що проходив у дружньому колі учнів 5-11 класів І місце посіли 5 та 11 класи, ІІ місце здобув 6 клас, а ІІІ місце отримав 8 клас.

Свято насправді вийшло надзвичайно цікавим, різнобарвним, наповнене купою позитивних емоцій, а головне - сприяло розвитку творчої уяви учнів, допомогло вкотре об'єднати інтереси всієї родини для виконання цієї справи. Споглядання прекрасного заряджає позитивом усіх присутніх, дарує естетичну насолоду та заохочує всіх приєднатися до колективної творчості.

Заключним акордом у проведенні свята стала промова директора школи Корж Р.О. та вислів про те, що "У єдності – наша сила, у творчості – наш розвиток, а у становленні особистості – наше майбутнє".

Тож, будьте творчими, завзятими, неординарними та неповторними, а головне – багатими духовно, адже кожен із нас – це часточка великого світу Таланту, Майстерності, Краси та Досконалості.

Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 459 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz