Субота, 20.04.2024, 09:08
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Жовтень » 01

30 вересня 2015 року в приміщенні міського палацу культури відбулась традиційна педагогічна конференція присвячена Дню вчителя. До участі в святкових урочистостях було запрошено представників міської влади: міського голову Крижановського Ігоря Борисовича та тимчасово виконуючу обов'язки першого заступника міського голови, начальника фінансового управління міськвиконкому Іваськів Тетяну Анатоліївну, працівників відділу освіти, педагогічних працівників, ветеранів педагогічної праці та громадськість нашого міста.

З привітанням до педагогічних працівників звернулась начальник міського відділу освіти Грекова Людмила Анатоліївна. Вона вручила молодим спеціалістам трудові книжки та пам'ятні адреси.

За результатами методичної роботи в 2014/2015 навчальному році кращим вчителям були вручені грамоти департаменту освіти і науки Кіровоградської обласної державної адміністрації, виконавчого комітету Знам'янської міської ради, відділу освіти.

Завдяки участі вихованців центру дитячої та юнацької творчості свято присв ... Читати далі »

Категория: Міськво | Просмотров: 343 | Добавил: znamosvita | Дата: 01.10.2015 | Комментарии (0)

Осінь багата на свята: День знань, День Миру, Всеукраїнський день Бібліотек. У НВК з 21 по 29 вересня проходив тиждень шкільної бібліотеки.

Учні 11-А класу були учасниками інформаційної години "Бібліотека – центр інформації". Діти ознайомилися з видами довідкової літератури, мали можливість самостійно віднайти потрібну інформацію, користуючись довідковим апаратом шкільної бібліотеки.

Літературний дайджест "Подорож до країни Книгоманії" проведено у 4-Б і 4-В класах. Учням надано інформацію про виникнення першої книжечки. У ході проведення заходу діти пригадали правила користування книгою, як її правильно обрати з великої кількості книг, за своїми вподобаннями. До заходу оформлено викладку літератури "Твої улюблені книжки" і проведено огляд нових надходжень до шкільної бібліотеки завдяки акції "Подаруй бібліотеці книгу"

Захід комільфо-година "Бібліокараван цікавих повідомлень" проведено з використанням медіа ресурсів за інноваційними технологіями для учнів 5,6, ... Читати далі »

Категория: НВК №2 | Просмотров: 398 | Добавил: znamosvita | Дата: 01.10.2015 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz