Четвер, 25.04.2024, 04:33
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2015 » Вересень » 23 » Розвага "Будь обережним!"
08:33
Розвага "Будь обережним!"

З 14 по 18 вересня 2015 року в ДНЗ №2 пройшов тиждень знань правил дорожнього руху "Коли вирушаєш в путь – завжди обережним будь!". Активну участь в тижні брали середні групи "Гномики", "Калинка", а також старші групи "Полуничка", "Яблучко", "Капітошка". З дітьми були проведені ігри різного спрямування: рухливі "Водії", "Кольорові автомобілі", "Пішоходи і транспорт" та ін.; дидактичні "Світлофор", "Впізнай дорожній знак" та ін.; сюжетно-рольові "Шофери", "Дорога в місті" та ін.; оформлено осередки дорожнього руху. 17 вересня відбулись конкурс малюнків "Я і дорога" та конкурс "Казковий Світлофор" (краще оформлення осередку дорожнього руху"). З дітьми були проведені заняття, бесіди, вправи на закріплення знань про безпечний дорожній рух.

18 вересня 2015р. діти середньої групи "Гномики" та старшої групи "Капітошка" запросили всіх бажаючих на свіже повітря відвідати розвагу "Будь обережним!". Ведучою була вихователь Сітанова Н.М. Завітали герої: Поміха – Неуміха (вих. Коханевич А.О.), Світлофор (вих. Шаповал Н.В.), Котик (вих. Грищук І.Б.). Протягом дійства діти відгадували загадки, читали вірші про транспорт, грали в гру "Світлофор"; провели гру – інсценізацію "Пішохідний перехід". Світлофор провів з дітьми вікторину для закріплення знань безпечного переходу через дорогу.

Розвага пройшла цікаво і повчально. Діти – глядачі по закінченню розваги продовжили ігри про дорожній рух на своїх майданчиках.

Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 586 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz