Вівторок, 16.04.2024, 22:42
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2015 » Вересень » 3 » Ми – нація єдина!
08:27
Ми – нація єдина!

"Ми – нація єдина!" – така тема Першого уроку в 2015/2016 навчальному році. В наш історичний час особливо ціннісним є формування в учнів розуміння цілісності й соборності України, усвідомлення особистої відповідальності за долю держави та українського народу.

Так, під час проведення Першого уроку переважна більшість педагогів школи використала елементи державної символіки, національного вбрання, ілюстрації краєвидів України та рідного краю, тексти художніх творів тощо. Були продемонстровані та обговорені відеофільми, презентації, мультфільми національно-патріотичного спрямування. Перші уроки пройшли з використанням інтерактивних методів, були запрошені волонтери та учасники АТО, проведені екскурсії до ГО "Знам'янський Майдан".

На уроках панувала урочиста атмосфера та емоційне піднесення. Патріотичний дух Першого уроку сприяв усвідомленню школярами спільних цінностей української нації: державного суверенітету, незалежності, територіальної цілісності й демократичних засад державного устрою; формуванню готовності служити Батьківщині своєю працею та стати на захист державних інтересів країни; вихованню кращих моральних цінностей, що визначають ставлення до людей і сприяють єдності країни, стабільності і миру в Україні.

Національно-патріотичне виховання, головною метою якого є становлення самодостатнього громадянина-патріота України, гуманіста і демократа, готового до виконання громадянських і конституційних обов'язків, до успадкування духовних і культурних надбань українського народу, досягнення високої культури взаємин, і надалі залишається пріорітетним напрямком роботи школи.

Категория: НВК №3 | Просмотров: 411 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz