П`ятниця, 19.04.2024, 17:26
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Вересень » 02

Традиційно новий навчальний рік відкриває урочистий День Знань, який в нашому дошкільному закладі пройшов, як "День знайомства з дитсадочком "Теремком".

Цього святкового ранку на подвір'ї садочка лунала весела музика, дзвінкий дитячий сміх, настанови батьків. Діти ІІ молодших "Пізнайки", "Живчик", "Бджілка", середніх "Гномики", "Калинка", старших груп "Капітошка", "Яблучко", "Полуничка" були святково одягнені, більшість дітей в українських нарядах.

На свято до дітей завітали іграшки: Лялька (вихователь Коломієць Ю.В.), Ведмедик (вихователь Полєха О.Г.), М'яч (музичний керівник Неміш О.В.). "Іграшки" грали з дітьми в ігри "Веселий потяг", "М'ячики", танок - гру "Бугі – вугі". Ведучою свята була музичний керівник Кондратьєва С.М., яка провела з дітьми пальчикову гру "Пальчики – братики" та гру "Я – хороша дитина". Діти на святі відгадували загадки про працівників закладу: вихователів, помічників вихователів. Кухарів та інших і вітали їх оплесками, а батьки вихованців квітами.

1 вересня в нашому закладі "Теремок" було традиційно організовано День відкритих дверей, під час якого родини вихованців були ознайомлені з діяльністю нашого дошкільного закладу.

Педагогічний колектив ДНЗ №2 "Теремок" докладає максимум зусиль для того, щоб перший день навчального року залишив приємні спогади ... Читати далі »

Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 460 | Добавил: znamosvita | Дата: 02.09.2015 | Комментарии (0)

Перший осінній день, море квітів в руках дітей, барвисті вишиванки та безліч усміхнених облич. Так 1 вересня на подвір'ї Знам'янської ЗШ І-ІІІ ступенів №3 відбулося свято Першого дзвоника. В цьому році за парти сіли 894 учні, з яких 98 першокласників.

Урочистості розпочалися з внесення Державного прапору. З найкращими побажаннями до учнів звернулися директор школи Подвиженко О.І. та гості: міський голова Крижановський І.Б., секретар Знам'янської міської ради Адамович Н.А. та головний спеціаліст міського відділу освіти Мурга В.М.

Яскравим моментом свята стала поява Королеви Знань, яка побажала першокласникам успіхів у навчанні та вручила їм символічний ключ Знань та золоті зірочки удачі, які будуть сяяти новачкам на шкільному небосхилі. Святковий настрій створили пісні та танок у виконанні юних талантів школи. На згадку про цю незабутню подію першокласники отримали подарунки від тих, для кого це останній шкільний рік, одинадцятикласників. Всі учні школи з радістю та хвилюванням зустріли звуки Першого дзвоника, який покликав їх на Перший урок, тема якого "Ми – нація єдина".

Щиро вітаємо всіх учнів, вчителів та батьків з Днем знань. Бажаємо нових звершень та досягнень на шляху пізнання, радісного спілкування, миру та злагоди на рідній землі!

Категория: НВК №3 | Просмотров: 456 | Добавил: znamosvita | Дата: 02.09.2015 | Комментарии (0)

1 вересня колектив та вихованці ДНЗ №7 "Козачок" зустріли веселими танцями, піснями, віршами.

В гості до малят завітали казкові герої, подарували на згадку про зустріч скриньку зі знаннями. Малеча отримала незабутні спогади та гарний настрій.

Вітаємо усіх освітян з початком нового навчального року і бажаємо творчих злетів, наснаги та мирного неба!!!

Категория: ЗДО №7 | Просмотров: 427 | Добавил: znamosvita | Дата: 02.09.2015 | Комментарии (0)

Ось і минуло літо, прийшла до дітвори осіння пора. І саме 1 вересня в дошкільному навчальному закладі №3 "Івушка" в середній групі №6 "Пізнайко" розпочався навчальний процес під час якого було проведено заняття на тему "Україна – ми нація єдина!".

На даному занятті діти розширювали свої знання про країну, в якій народилися, продовжували поповнювати словник новими словами, закріплювали вміння відповідати на запитання, складати невеликі розповіді по картині "Моя Батьківщина – Україна"; виховували любов до своєї Батьківщини.

Діти працювали над розмальовками дитячих українських народних костюмів.

Категория: ЗДО №3 | Просмотров: 389 | Добавил: znamosvita | Дата: 02.09.2015 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz