Субота, 20.04.2024, 02:55
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Серпень » 11

Конкурс дитячого малюнка відбувся 07 серпня 2015 року згідно плану роботи ДНЗ №6 "Сонечко" на літо. До змагань дошкільнят запрошували казкові герої Сонечко і Літо. І якщо діти відчули себе творцями, то вихователі самі згадали дитинство і з ентузіазмом допомагали малечі і порадами, і беручи до рук крейду.

А малята відверто веселилися. Що вже не було меж дитячим фантазіям і пустощам, - варто лише на малюнки подивитись! В маленьких дитячих серцях вистачало місця і на те, щоб і пограти і загадки відгадати і у конкурсних роботах свої враження від літа намалювати.

Небо - голубе, річка – синя, квіти великі, Сонце - ласкаве, а Літо - веселе. Дитячу увагу важко довго втримувати. Тож аби малюки не нудьгували вихователі і загадки загадували, і хороводи з дітками та казковими героями водили, і в ігри рухливі грали.

А дітлахів захопив дух змагання, - чекали, кого ж журі визнає переможцем. Та переможених не було: всі дітки отримали солодкі призи, та кольорову крейду.

Дуже задоволені батьки. Їм сподобалось "шукати" малюнки своїх дітей. Територію ДНЗ нам вдалося перетворити на справжній арт-майданчик. І діти з усього мікрорайону отримали свою "порцію" мистецьких вражень. Педагогам вдалося зробити ще один крок для естетичного виховання наших діток.

Категория: ЗДО №6 | Просмотров: 650 | Добавил: znamosvita | Дата: 11.08.2015 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz