П`ятниця, 29.03.2024, 15:38
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2015 » Червень » 19 » Весела пора – табірна зміна
15:07
Весела пора – табірна зміна

Прийшла найвеселіша пора для всіх школярів – літні канікули! Це час відпочинку та розваг не лише вдома чи на морі з батьками, але й зі своїми однокласниками в стінах рідної школи. Таку змогу отримали й учні Знам'янської ЗШ І-ІІІ ступенів №4, на базі якої з 2 по 19 червня працював пришкільний табір "Веселка".

З метою повноцінного відпочинку та оздоровлення дітей у таборі було сформовано штат у складі начальника табору, вихователів, музичного керівника, педагога-організатора, фізрука , психолога, медичної сестри, які організували роботу у різних напрямках: оздоровлення, виховання, фізичний та психологічний розвиток, відпочинок тощо.

Кожен день роботи табору був насичений різноплановими заходами, серед яких усі вихованці могли знайти щось цікаве та захоплююче для себе. Протягом трьох тижнів роботи було проведено ряд загальнотабірних свят: "Свято Нептуна", "Міс табору", "В гостях у казки", "У пошуках солодкого дерева", "Спортивне свято".

Велика увага приділялася роботі зі збереження життя та здоров'я вихованців: проведено бесіди з охорони здоров'я, ігрові вправи, зустрічі з представниками Червоного Хреста, з медичними працівниками, які підготували для дітей цікаві та повчальні розповіді про надання першої допомоги, про дотримання правил гігієни, про корисну та шкідливу їжу тощо. Діти були не лише слухачами , але й активними учасниками подібних зустрічей.

Кожна дитина – талант! Ще раз це довели вихованці під час проведення творчих конкурсів, а саме : малюнок на асфільті "Мій улюблений герой", інсценізація "Подорож казкою", майстер-клас "Своїми руками", концерт талантів "Від щирого серця", конкурс модельєрів.

Для дітей було також організовано екскурсії до міської бібліотеки , до краєзнавчого музею, пожежної частини , до філіалу Приватбанку, до типографії. Під час цих подорожей учні мали можливість подивитися, як працюють ці установи, ближче ознайомитися з особливостями різних професій.

Усі, хто полюбляє спорт, змагалися у проведенні спортиних ігор, естафет. Також діти обов'язково залучалися до проведення ранкової зарядки та гімнастичних вправ. З метою зміцнення психологічного здоров'я вихованців було проведено тренінги "Моє життя у таборі", експрес-діагностика емоційного стану “Настрій”. Також під час відпочинку вихованці переглянули мультфільми, змагалися у розгадуванні загадок, кросвордів, ребусів, грали у різноманітні настільні ігри.

Кожен день дітей був насиченим і цікавим. Маємо надію , що і наступного року учні знову прийдуть відпочивати у наш пришкільний табір "Веселка".

Категория: ЗШ №4 | Просмотров: 424 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz