Середа, 24.04.2024, 15:07
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Червень » 19

18 червня в таборі "Фестивальний" знову панувала атмосфера творчості. Кожен загін добре підготувався і представив на розсуд глядачів свої музичні та театралізовані постановки. Для всіх присутніх співали такі відомі артисти, як Йолка, Дзідзьо, прекрасні дівчата з "Віагри", Катя Осадча спілкувалася з Ані Лорак. Це все були фантазії І загону. ІІ загін підготував казку "Білосніжка" на новий лад. ІІІ загін подарував присутнім чудову пісню та танець. А ІV загін розвеселив всіх присутніх казкою-імпровізацією. З гарним настроєм діти розійшлись готуватись до закриття табірної зміни у таборі "Фестивальний".

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 470 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 19.06.2015 | Комментарии (0)

В ЗШ І-ІІІ ступенів №1 ім.Т.Шевченка непомітно пролетіла табірна зміна, сьогодні останній день зустрічі друзів. Після смачного сніданку вихователі зі своїми вихованцями готувались до концерту-закриття. Дощ не завадив дітям розкрити свої творчі здібності у конкурсі малюнків на асфальті «Прощавай табір!». До табору завітав Развій Ігор Васильович - провідний фахівец з профорієнтації Знам'янського міськрайонного центру зайнятості з лекцією про майбутній вибір професії. По закінченню обіда радісне і водночас сумне свято закриття табору. Веселі пісні, запальні танці, слова подяки всім педагогічним працівникам за яскраві дні відпочинку та обслуговуючому персоналу за сумлінну працю в таборі "Сонечко". Завершилась ще одна зміна. Літечко, здрастуй! Табір, прощавай!

Категория: ЗШ №1 | Просмотров: 559 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 19.06.2015 | Комментарии (0)

Прийшла найвеселіша пора для всіх школярів – літні канікули! Це час відпочинку та розваг не лише вдома чи на морі з батьками, але й зі своїми однокласниками в стінах рідної школи. Таку змогу отримали й учні Знам'янської ЗШ І-ІІІ ступенів №4, на базі якої з 2 по 19 червня працював пришкільний табір "Веселка".

З метою повноцінного відпочинку та оздоровлення дітей у таборі було сформовано штат у складі начальника табору, вихователів, музичного керівника, педагога-організатора, фізрука , психолога, медичної сестри, які організували роботу у різних напрямках: оздоровлення, виховання, фізичний та психологічний розвиток, відпочинок тощо.

Кожен день роботи табору був насичений різноплановими заходами, серед яких усі вихованці могли знайти щось цікаве та захоплююче для себе. Протягом трьох тижнів роботи було проведено ряд загальнотабірних свят: "Свято Нептуна", "Міс табору", "В гостях у казки", "У пошуках солодкого дерева", "Спортивне свято".

Велика увага приділялася роботі зі збереження життя та здоров'я вихованців: проведено бесіди з охорони здоров'я, ігрові вправи, зустрічі з представниками Червоного Хреста, з медичними працівниками, які підготували для дітей цікаві та повчальні розповіді про надання першої допомоги, про дотримання правил гігієни, про корисну та шкідливу їжу тощо. Діти були не лише слухачами , але й активними учасниками подібних зустрічей.

Кожна дитина – талант! Ще раз це довели вихованці під час проведе ... Читати далі »

Категория: ЗШ №4 | Просмотров: 425 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 19.06.2015 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz