Вівторок, 19.03.2024, 14:51
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Червень » 05

Ось и настав цей довгоочікуваний день - день відкриття пришкільного табору "Веселка". Ми з нетерпінням його чекали і приготували на свято величезну кількість номерів художньої самодіяльності. Діти показали що в них є талант, і бажання весело відпочивати.

І ось об 11:30 розпочалася лінійка, посвячена відкриттю табірної зміни.

До нас з подарунками завітали мер міста Крижановський Ігор Борисович та заступник начальника відділу освіти Черкас Наталія Леонідівна, яких прийняли у почесні жителі країни "Веселка", одягнувши символи табору - кольорові галстуки.

Категория: ЗШ №4 | Просмотров: 424 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 05.06.2015 | Комментарии (0)

Літо – це пора розваг, відпочинку, загартування. Найкращий спосіб відпочинку – організований, коли діти мають можливість спілкуватися, змагатися, вдосконалюватися, розвивати свої творчі можливості не стихійно, а під пильним доглядом дорослих. І що важливо - все це відбувається у вільній формі, коли вони мають вибір, можуть гратися, займатися цікавими справами на свій власний розсуд. Романтика, гра, мрія повинні супроводжувати дитину повсякчас. Роль педагогів – спрямовувати енергію та ініціативу дітей у правильне русло. Це і є основним правилом пришкільних оздоровчих таборів "Сонечко" - в ЗШ І-ІІІ ступенів №1, "Фестивальний" - в центрі дитячої та юнацької творчості, "Перлинка" - в ЗШ І-ІІІ ступенів №3, "Веселка" - в ЗШ І-ІІІ ступенів №4, "Веселка - 2" - в ЗШ І-ІІІ ступенів №6, відкриття яких відбулося 3 червня 2015 року.

На урочисті лінійки, присвячені відкриттю табірних змін, завітали міський голова Ігор Борисович Крижановський, заступник начальника відділу освіти Наталя Леонідівна Черкас.

Міський голова привітав дітей з початком літніх канікул, з відкриттям таборів, подарував дітям подарунки, які сприятимуть змістовному проведенню дозвілля в таборах. Це настільні ігри, м'ячі, обручі, скакалки, та інші цікаві розважальні ігри. Ігор Борисович побажав всім гарно відпочити, набратися сил та енергії, зміцнити своє здоров'я, знайти під час відпочинку нових друзів, позитивні враження і завжди мати гарний настрій.

Учні п'яти літніх таборів відпо ... Читати далі »

Категория: Міськво | Просмотров: 414 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 05.06.2015 | Комментарии (0)

Сьогодні (05.06.15) у таборі "Веселка-2" відбувся "День Англії в Знам'янці". Діти з радістю відреагували на пропозицію зняти кліп для свого друга-англійця із запрошенням завітати до Знам'янського літнього табору. Дівчата та хлопці писали репліки для кліпу, із задоволенням позували на камеру. Кліп вийшов чудовий, дітям особливо сподобався процес зйомки. Крім того, в цей день була проведена вікторина "Який ти англієць?", у якій дітки відповідали на питання про Англію. Для малечі були влаштовані жваві англомовні змагання, переможці яких були нагороджені. Крім кліпу та величезної кількості фотографій у таборят залишилися приємні емоції від цього дня.

Категория: ЗШ №6 | Просмотров: 359 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 05.06.2015 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz