Субота, 20.04.2024, 16:38
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Травень » 28

Знам'янський міський спортивно-технічний клуб Товариства сприяння обороні України – гостинна організація, яку знають у всьому місті. Сьогодні вона радо відкрила двері для учнів початкових класів Знам'янської ЗШ І – ІІІ ст. №7, у яких розпочались навчально-пізнавальні екскурсії.

Директор ЗМСТК учасник бойових дій на території Афганістану, майор запасу військ спеціального призначення В. Колебіденко розповів малюкам про історію ТСОУ та напрямки його діяльності.

Діти вперше побували тут, їм все було цікаво і до всього було діло. Не встигали відповідати на питання! Та стали серйозними обличчя діток, коли роздивлялися експонати у музеї Афганської війни, що створений у закладі: макети зброї, нагороди, фотографії та ін.

Володимир Олександрович провів школярів кабінетами, показав обладнання та тренажери, які використовують під час навчання водіїв різних категорій. На спортивному майданчику дітвора випробовували свої сили, вчотирьох піднімаючи тренувальну штангу, били боксерську грушу, підтягувались. А учень 2 класу Ваня Зубарєв дуже здивував усіх присутніх, виконавши на турніку підйом переворотом, складну вправу, яка вимагає тренувань і вдається не кожному дорослому!

... Читати далі »
Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 399 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 28.05.2015 | Комментарии (0)

Гімнастика пробудження - невідмінна ланка фізичного розвитку дітей в старшій групі №5 "Золота рибка" в ДНЗ №3 "Івушка". Вона проходить в спокійному темпі, щоб забезпечити плавний перехід від сну до активного дня. Прокидаючись та виконуючи елементарні фізичні вправи, діти групи налагоджують свій організм до подальшої рухової активності.

Категория: ЗДО №3 | Просмотров: 405 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 28.05.2015 | Комментарии (0)

Здоров'я дитини - динамічний процес пристосування організму до мінливих умов навколишнього середовища. Кількість рухів, які виробляє дитина протягом усього неспання, сприяє розвитку всіх систем організму. Недолік рухової активності негативно позначається на здоров'ї дитини.

Перебування дитини на свіжому повітрі в дошкільному навчальному закладі №3 "Івушка" в середній групі №3 "Веселка" позитивно впливає на обмін речовин, сприяє поліпшенню апетиту, засвоєнню харчових продуктів та забезпечує загартовувальний ефект. Прогулянка, як елемент розпорядку, є надійним засобом профілактики перевтоми. Вона дає дітям змогу у рухливих, спортивних іграх, праці, різноманітних фізичних вправах задовольняти свої потреби у рухах. Виконання фізичних вправ на свіжому повітрі посилює їх ефективність. Адже фізичне навантаження і свіже повітря зміцнюють здоров'я дітей, посилюють їх працездатність. Саме через це важливо раціонально організувати рухову діяльність дітей на прогулянці.

Раціональне чергування різних видів дитячої діяльності робить прогулянку цікавою і захопливою.

Різноманітні заняття на свіжо ... Читати далі »

Категория: ЗДО №3 | Просмотров: 477 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 28.05.2015 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz