Четвер, 25.04.2024, 16:38
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Травень » 26

Напередодні літа на загальних батьківських зборах в ДНЗ №8 "Світлячок" розглядалося питання спільної роботи дошкільного закладу та сім'ї по збереженню життя та здоров'я дітей та підготовка до літнього оздоровлення.

По першому питанню виступила завідувачка ДНЗ Клименко С.Г., яка зробила акцент на важливості даного питання, розповіла, на що звернути увагу батькам, щоб проводячи літнє оздоровлення, життю і здоров'ю дошкільнят ніщо не загрожувало. Детальніше зупинилася на харчуванні дітей влітку, на загартовуючих процедурах, які проводяться в літній період в ДНЗ, проведенні різних форм роботи з дітьми в літній оздоровчий період. Також завідувач та методист дошкільного закладу дали батькам поради щодо організації безпечного відпочинку влітку.

Категория: ЗДО №8 | Просмотров: 829 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 26.05.2015 | Комментарии (0)

В п'ятницю, 22 травня 2015 року в ДНЗ №8 "Світлячок" відбулася педрада, на якій піднімалися питання наступності між дошкільною та початковою освітою по формуванню особистості дитини.

Під час педради з доповіддю виступила завідувачка ДНЗ Клименко С.Г. В обговоренні цієї важливої проблеми взяли участь всі педагоги та вчитель початкових класів ЗШ№3 Лобова І.Е., яка поділилася своїми думками щодо розвитку допитливості у майбутніх школярів. Вихователі старших груп Довженко Н.М. та Вороніна О.П. розповіли про формування розумової, інтелектуальної, фізичної, мотиваційної, вольової, мовленнєвої готовності до навчання в школі цьогорічних випускників ДНЗ, а методист Кучаєва В.В. ознайомила з результатами моніторингу знань дітей старших груп.

Було прийнято рішення і в подальшому тісно співпрацювати дошкільному закладу з ЗШ №3. На завершення педради виступила старша медична сестра ДНЗ Гуйван Л.В., яка нагадала педагогам про підготовку до літнього оздоровлення.

Категория: ЗДО №8 | Просмотров: 402 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 26.05.2015 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz