Четвер, 28.03.2024, 17:24
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2015 » Травень » 19 » Новини від "Перлини"
15:29
Новини від "Перлини"

Найближчим часом вихованці "Перлини" мали змогу показати себе у багатьох виступах, про які розповімо нижче.

Так 22 квітня молодша група колективу стала учасником фестивалю дитячих талантів (м.Знам'янка), на якому виконання "Мазурки" посіло I місце серед танцювальних колективів молодшої вікової категорії. Саме на цьому фестивалі відкрились нові зірочки – це пара в складі Мазій Анастасії та Штефана Володимира. На розсуд журі була представлена нова хореографічна композиція повільного вальсу "Кольорові сни", яка посіла теж I місце.

Наступним етапом - став Фестиваль "Об'єднаємо дітей мистецтвом" в м.Кіровограді. Оце була боротьба! Нашими суперниками стали народний колектив бального танцю "Конвалія" та зразковий колектив бального танцю "Дебют" (м.Кіровоград) звичайно, нам, які виборюємо право носити звання "Зразковий художній колектив" залишилось тільки III місце. Але знов наші вихованці Винники Ольга та Іван в дуетному танці здобули золото. Браво!

6 травня відбулась досить неординарна подія. Наш колектив запросили поза конкурсної програми виступити на Святі духової музики. В Ковалівському парку м.Кіровограда були представлені духові оркестри та ансамблі не тільки з Кіровоградської області, але з усієї України. Це був надзвичайно цікавий проект, коли колектив бального танцю мав змогу танцювати під живу музику духового оркестру. Вихованці середньої групи під духову музику станцювали "Київський вальс" та "Джайв". Диригент духового оркестру музичного училища вдало пристосувався до темпу та ритму нашого виконання танцювальних композицій. Діти отримали новий цікавий досвід.

Наступний етап - концерт до Дня Перемоги над нацизмом у другій світовій війні. На цьому хвилюючому заході старша група представила композицію " На привалі",а солісти Московець Д. та Болюк М. станцювали вальс "Ніжність".

Ще один виступ наших солістів відбувся 14 травня. Мазій А. Штефан В. показали свою майстерність в Богданівській ЗНЗ №1, це був справжній сюрприз для дітей,що проживають в сільській місцевості. Нас приймали наче справжніх артистів філармонії і запросили на інші подальші свята.

17 травня в Знам'янському Палаці культури були організовані і проведені обласні класифікаційні змагання зі спортивного танцю. "Перлина" теж не залишилась осторонь цього заходу. В результаті участі у змаганнях бронзові медалі отримали КорнієнкоК., БондаренкоВ., ЛитвинА., КравченкоТ., СергєєваА., ВинникМ. срібло отримали ЛитвинМ., БричкаД., БулиноЮ. золотими призерами стали ГерасимчукА., Гребен- щіков Н. та Винники Ольга та Іван.

Наступна подія для "Перлини" - поїздка в Кривий Ріг, на чергові змагання зі спортивного бального танцю. Будемо чекати на нові медалі.

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 468 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 3.0/3
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz