Середа, 24.04.2024, 22:38
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2015 » Травень » 18 » Єдина родина
14:39
Єдина родина

Сьогодні одним із мистецтв в Україні, що користується шаленою популярністю та любов'ю, є хореографія. Адже танець - надзвичайне мистецтво. Поринувши хоч раз у світ музики, рухів та почуттів, і відчувши це поєднання душі та тіла, неодмінно хочеться повертатися до нього знову і знову.

16 травня 2015 року відчути дотик цієї краси мали змогу всі мешканці міста, адже хореографічний колектив сучасного танцю "Екстраверт" який працює на базі Центру дитячої та юнацької творчості відзначав свою 14-ту весну.

Хореографічний колектив "Екстраверт" існує вже 14 років. Засновником та незмінним керівником колективу є Стукаленко Марина Вікторівна. Та після років напруженої праці та злету популярності колективу в місті, кількість дітей, які мріяли б танцювати в "Екстраверті", неймовірно зросла. І ось тоді на допомогу Марині Вікторівні прийшла молода, енергійна і талановита Катерина Михайлівна Степанова, яка стала душею, неперевершеним організатором та співавтором багатьох хореографічних композицій колективу. Талановиті хореографи навчають любити музику, бачити прекрасне, і саме працюючи та споглядаючи результати своєї праці відчувають себе щасливими.

Протягом усіх років діяльності колектив "Екстраверт" розростається і розквітає сплетінням дитячих душ і сердець, як єдиний живий організм. А мудрими і добрими порадами йому завжди допомагають батьки юних вихованців, що, безумовно, сприяє гармонійному творчому розвитку як кожної дитини та як всього колективу в цілому.

Колектив "Екстраверт" має гарний репертуар, в який увійшли танці народів світу, дитячі сюжетні постановки та патріотичні композиції. Безцінним надбанням колективу є велика колекція яскравих сценічних костюмів. Колектив створив власний відео та аудіо архів, який постійно поповнюється новою інформацією і здобутками вихованців.

Привітати колектив з їх юним днем народження прийшли секретар міської ради Адамович Н.А., т.в.о. першого заступника міського голови Іваськів Т.А., колишній директор Будинку дитячої та юнацької творчості Гребенюк Л.І., директор Центру дитячої та юнацької творчості Подвиженко Г.І. та батьківський комітет колективу "Екстраверт", хореографічний колектив сучасного танцю "Конфетті" загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3, хореографічні колективи "Сузір’я" та колектив бального танцю "Перлина" Центру дитячої та юнацької творчості.

Під час концертної програми були представлені хореографічні номери та композиції, а саме: "Зірковий час", "Гавайський", "Домовички", "Маленькі прибульці", "Вільна душа", "Доки мати спить", "Гламурні штучки", "Білокрила птаха", "Відлуння давнини", "Не стидайся своєї землі", "Кольоровий світ", "Єдина родина".

Юні вихованці колективу "Екстраверт" завжди вражали глядача своєю енергійністю, безпосередністю, творчим запалом та професіоналізмом і цей творчий звіт не став винятком.

Хочеться побажати хореографічному колективу "Екстраверт" успіху, творчих злетів, великих перемог і не зупинятись на досягнутому!

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 500 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz