Субота, 20.04.2024, 03:13
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Травень » 18

15 травня 2015 року на базі ЗШ І-ІІІ ступенів №4 відбулось міське методичне об'єднання вчителів математики. Присутні ознайомились з роботою шкільного методичного об'єднання (керівник О.Соколова). Про шляхи активізації пізнавальної діяльності, форми та методи навчання математики доповіла А.Кіріченко, заступник директора з навчально-виховної роботи. Н.Полежай, методист ММК, ознайомила вчителів з новим Положенням про державну підсумкову атестацію. Також вчителі долучились до обговорення підручників математики для 6 класу та висловили пропозиції щодо планування роботи міського методичного об'єднання на новий навчальний рік. В практичній частині засідання члени ММО відвідали показовий позакласний захід – математичний турнір для учнів 6-го класу, який провела вчитель С.Ковальчук.

Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 354 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 18.05.2015 | Комментарии (0)

З давніх-давен на Україні шанують жінку-матір, Берегиню сімейного вогнища, яка своєю материнською любовю та силою здатна і захистити, і навчити, і вилікувати, і вберегти.

14 травня в рамках Міжнародного Дня сім'ї та Дня матері, яке відзначалося в другу неділю травня, в ДНЗ №8 "Світлячок" відбулися цікаві тематичні заняття, ігри, читання художньої літератури, перегляд мультфільмів, вернісаж малюнків на асфальті та інші форми роботи, під час яких вихованці старших груп (вих. О.Олійник, Н.Довженко), середньої групи (вих. В.Рогова), ІІ молодшої групи (вих В.Кучаєва) проявляли свою обізнаність в сімейних традиціях, знанні українських прислів'їв, приказок про сім'ю. Діти читали вірші про рідних, про дружні стосунки в сім'ях, співали пісні, в яких виявляли всю свою любов і шану до батьків. Під час цих заходів багато уваги приділялося вихованню у дітей любові, поваги, шанобливого ставлення до своєї родини, бажання допомагати своїм рідним, піклуватися про них, проявляти свою любов. Недарма в народі кажуть: "Шануй батька й неньку – і буде тобі скрізь гладенько".

Категория: ЗДО №8 | Просмотров: 485 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 18.05.2015 | Комментарии (0)

Сьогодні одним із мистецтв в Україні, що користується шаленою популярністю та любов'ю, є хореографія. Адже танець - надзвичайне мистецтво. Поринувши хоч раз у світ музики, рухів та почуттів, і відчувши це поєднання душі та тіла, неодмінно хочеться повертатися до нього знову і знову.

16 травня 2015 року відчути дотик цієї краси мали змогу всі мешканці міста, адже хореографічний колектив сучасного танцю "Екстраверт" який працює на базі Центру дитячої та юнацької творчості відзначав свою 14-ту весну.

Хореографічний колектив "Екстраверт" існує вже 14 років. Засновником та незмінним керівником колективу є Стукаленко Марина Вікторівна. Та після років напруженої праці та злету популярності колективу в місті, кількість дітей, які мріяли б танцювати в "Екстраверті", неймовірно зросла. І ось тоді на допомогу Марині Вікторівні прийшла молода, енергійна і талановита Катерина Михайлівна Степанова, яка стала душею, неперевершеним організатором та співавтором багатьох хореографічних композицій колективу. Талановиті хореографи навчають любити музику, бачити прекрасне, і саме працюючи та споглядаючи результати своєї праці відчувають себе щасливими.

Протягом усіх років діяльності колектив "Екстраверт" розростається і розквітає сплетінням дитячих душ і сердець, як єдиний живий організм. А мудрими і добрими порадами йому за ... Читати далі »

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 497 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 18.05.2015 | Комментарии (0)

Любов до Батьківщини починається з любові до матері, родини, домівки, рідної вулиці, дошкільного закладу, малої Батьківщини - місця де людина народилася.

Сьогодні велика увага приділяється патріотичному вихованню дошкільнят, бо ознайомлення малят з історичною, культурною, географічною, природною особливістю свого міста, регіону допоможе малятам здобути любов і гордість за рідну країну, рідне місто. Краєзнавча робота в дошкільному закладі можлива лише за умови тісної співпраці дітей, вихователів та батьків.

В ДНЗ №5 "Калинонька" приділяється велика увага патріотичному вихованню дошкільнят. 14 травня 2015 року в групі "Веселка" було підготовлено і проведено вихователями Євстаф'євою О.М., Курятенко С.В. заняття на тему "Моя Батьківщина - Україна". На цьому занятті діти повторили національні та державні символи нашої держави, а також більше розширили свої знання про рідне місто - Знам'янку.

На занятті були присутні батьки вихованців. Батьки були дуже задоволені    широким знаннями своїх дітей про свою Батьківщину і рідне місто.

Категория: ЗДО №5 | Просмотров: 461 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 18.05.2015 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz