Четвер, 25.04.2024, 01:53
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2015 » Травень » 5 » Підсумкові заняття в ДНЗ №2 "Теремок"
10:56
Підсумкові заняття в ДНЗ №2 "Теремок"

В квітні в ДНЗ №2 пройшли інтегровані підсумкові заняття в старших групах "Живчик", "Пізнайки", "Бджілка". Діти старших груп продемонстрували компетентність по таким розділам "Математична скарбничка" згідно програми виховання і навчання від двох до семи років "Дитина".

Діти старших груп показали високі знання по розділу "Мова рідна, слово рідне", а саме діти розрізняють голосні й приголосні звуки; здійснюють самостійно звуковий аналіз слів; ділять слова на склади, діти розуміють і розрізняють слова – назви, слова – ознаки, слова – дії. Діти старшої групи "Живчик" продемонстрували вміння складати творчі розповіді – міркування на тему "Україна – наша Батьківщина", група "Пізнайки" продемонстрували вміння складати розповіді по схемам, читати по складам з певною кількістю голосних і приголосних, як того вимагає програма "Дитина". На базі старшої логопедичної групи "Бджілка" працював вчитель – логопед Бондаренко В.І., що в співпраці з вихователями дало позитивний результат у вимові дітей. Діти показали вміння складати сюжетні, описові розповіді по картині.

Діти всіх старших груп продемонстрували високі знання по розділу "Математична скарбничка", а саме діти вміють вільно рахувати в прямому і зворотньому порядку; розпізнають і називають геометричні фігури; орієнтуються в просторі; розрізняють і називають дні тижня, місяці. Діти вільно називають цифри до 10, співвідносячи їх з певним числом. Діти складають і обчислюють приклади на додавання і віднімання в межах 10, а також розв’язують задачі на знаходження суми та остачі.

Доречно зазначити, що діти групи "Живчик" показала свої знання і вміння у оволодінні англійської мови, адже на базі цієї групи функціонує гурток "Вивчаємо англійську змалку". Діти читали вірші та складали розповіді про свою сім'ю на англійській мові.

На підсумкових заняттях були присутні батьки дітей, педагоги закладу. Вихователі старших груп Коваленко О.П., Рева О.В., Компанієць А.В., Пастухова Л.А., Коломієць А.В., Корнієнко М.Г. отримали слова подяки від батьків вихованців за гарну підготовку їх дітей до навчання в школі.

Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 659 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz