П`ятниця, 19.04.2024, 17:39
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2015 » Травень » 5 » Методичне об'єднання музичних керівників м.Знам'янка на базі ДНЗ №2 "Теремок"
10:48
Методичне об'єднання музичних керівників м.Знам'янка на базі ДНЗ №2 "Теремок"

30 квітня 2015 року на базі ДНЗ №2 "Теремок" пройшло методичне об'єднання музичних керівників м.Знам'янка. Відвідали дане методобєднання методист по дошкільному вихованню Скляровська Л.Д., а також музичні керівники дошкільних закладів м.Знам'янка.

Їх увазі було показано музичну розвагу "Вийшли діточки із хати Весну Красну зустрічати". Дана розвага була проведена на свіжому повітрі. Активну участь у підготовці і проведені взяла участь музичний керівник ДНЗ №2 Кондратьєва С.М., а також діти старших груп "Пізнайки", "Живчик".

Особливість підготовки і проведення розваги на свіжому повітрі в тому, що крім декорацій, які виготовили вихователі, муз.керівник (різнокольорові будиночки, ширма "Галявина", палітра кольорів), декорацією слугувала природа на майданчиках (дерева, кущі, трава, квіти).

Діти виконали ролі "квіточок", "крапельок", "кольорів веселки", "промінчиків". Вони танцювали, грали в ігри та й просто отримували задоволення від дійства. Вихователі також виконали ролі: "Хмарка" - Корнієнко М.Г., "Художниця" - Корломієць Ю.В., "Грязюка" - Компанієць А.В., "Сонечко" - Рева О.В., "Весна" - Коваленко О.П., Кондратьєва С.М. була ведучою. Діти групи "Бджілка" були глядачами, але також виконували танцювальні рухи, грали в музично – рухливі ігри. Задоволення отримали і герої розваги, і глядачі.

Кондратьєва С.М. під час обговорення проведення розваги доповіла про особливості організації розваги на свіжому повітрі, а також розкрила важливість проведення розваг не лише в групах, музичному та спортивному залі, а й на свіжому повітрі. Увазі музичних керівників дошкільних закладів було підготовлено слайд – шоу "Панорама розваг і свят у ДНЗ №2 "Теремок". Світлана Миколаївна отримали високу оцінку методиста по дошкільному вихованні Скляровської Л.Д. та колег у підготовці і проведенні методичного об'єднання музичних керівників.

Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 434 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz