П`ятниця, 19.04.2024, 22:42
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Квітень » 28

25-26 квітня 2015 року в м.Знам'янка відбулись змагання відкритий чемпіонат області з гандболу серед юнаків 2004-2005 років народження. В змаганнях приймали участь представники п'яти міст, а саме Знам'янки, Кіровограда, Ульянівки, Петрово та м.Южне Одеської області. В чемпіонаті прийняло участь сім команд. Команди були поділені на дві групи по чотири та три команди. В результаті змагань в перший ігровий день було виявлено команди, які в подальшому розігрували призові місця: це м.Знам'янка, Петрово, Кіровоград.

Взагалі місця на турнірі розподілились наступним чином:

  1. Знам'янка-1
  2. Петрово
  3. Кіровоград
  4. Южне
  5. Ульянівка
  6. Знам'янка – 2
  7. Кіровоград – 2

Кращими гравцями в Знам'янській команді були Ігранов Богдан (НВК), Норов Євген (ЗШ №4), Старцев Віталій (НВК). Тренери – викладачі (Лежненко М.Ю. та Гавришевський Є.О.)

Категория: КДЮСШ | Просмотров: 433 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 28.04.2015 | Комментарии (0)

Ось і відбулись довгоочікувані VI обласні змагання зі спортивних походів, присвячені постаті козака Мамая. Від м.Знам'янка брали участь 18 учнів з трьох шкіл, що дало змогу поділити наших учасників на 3 команди.

Основним у змаганнях було проходження походу ІІ ст. скл. (58 км) по мальовничих куточках Кіровоградського району. Протягом всього маршруту команди вели по карті самі учні, при цьому потрібно було знайти, і зфотографуватися біля всіх контрольних пунктів.

Також у залік входили результати у таких етапах: краєзнавча вікторина (ІІ місце), два етапи – Х (команда дізнається про завдання лише коли прийшла на етап), медицина, стрільба. Ще в одному конкурсі, у якому ми перемогли, потрібно було придумати назви Кіровоградському району.

Перші дві ночі нас приймали у школах Великої Северинки та Високих Байраків, за що їм окрема подяка, бо було дуже холодно вночі. Інші дві ночі вже традиційно провели в наметах, і по справжньому відчули туристичний дух. Діти отримали велике задоволення від спілкування між собою, та з давніми друзями з Малої виски і інших команд.

Результатом змагань стало ІІ загальнокомандн ... Читати далі »

Категория: Міськво | Просмотров: 413 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 28.04.2015 | Комментарии (0)

В п'яницю 24 квітня учні школи долучилися до проведення акції, започаткованої громадською організацією "Нове місто", що передбачає відродження парку ім Т.Г.Шевченка. Діти винесли вирубану поросль, зібрали сміття, а також прибрали обочини вулиці Героїв Сталінграда. Молодь за квітуче чисте місто!

Не залишилася осторонь і малеча школи. Учні 3-4 класів з великим задоволенням прибирали шкільне подвір'я. В школі започатковано конкурс на кращий дизайн квітника. Підсумки будуть підведені в серпні.

Категория: ЗШ №1 | Просмотров: 343 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 28.04.2015 | Комментарии (0)

Впродовж дня діти 1 молодшої групи "Капітошка" ДНЗ №3 "Івушка" полюбляють грати в рухливі ігри. Особливо люблять вони гру "Через струмок". Спочатку ми будуємо "місток" з цеглинок (конструювально-будівельний елемент), а потім вже йдемо по ньому. Ходіння по зменшеній основі розвиває в дітях уміння втримувати рівновагу, покращує координацію рухів.

Також за допомогою цієї гри діти вчаться бути сміливішими, долати у собі страх. до того ж, вони вчаться підтримувати одне одного, співпереживати.

Категория: ЗДО №3 | Просмотров: 864 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 28.04.2015 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz