Середа, 24.04.2024, 13:34
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2015 » Квітень » 27 » Гірчить Чорнобиль, крізь роки гірчить...
08:42
Гірчить Чорнобиль, крізь роки гірчить...

23 квітня у 9-А класі була проведена година спілкування з теми "Чорнобиль – біль у кожному серці".

Учні підготували усний журнал з використанням відеосюжетів. Значну частину виступу школярі присвятили планетарній екологічній катастрофі, яка болем відбилась в серці кожного землянина і українця.


23 квітня 2015 року учні 8-Б та 8-В класів (класні керівники Демченко І.В. та Пишна О.І.) провели спільний захід - годину Пам'яті, присвячену роковинам Чорнобильської аварії.

Діти підготували інформацію про страшні події 1986 року, фотографії з місця події, згадали героїв, які першими зробили кроки для врятування людей, які працювали на станції, для стабілізації ситуації; жертвуючи здоров'ям та життям, намагалися зробити все необхідне, щоб зменшити масштаби катастрофи.


В історії нашого народу є чимало скорботних дат, спогадів, які пронизують серце гострим болем. Одна з них – 26 квітня, коли над квітучим Поліссям здійнявся в нічне небо зловісний вогонь радіаційного вибуху. Чорною плямою стала на нашій блакитній планеті трагедія Чорнобиля. Ця біда назавжди залишиться у пам'яті людей, як застереження того, що науково-технічний прогрес може приносити і гіркі плоди.

23.04.2015 р. у 9-В класі, класний керівник Кушкіна О. Є., була проведена година спілкування на тему "Чорнобиль – скорбота пам'яті людської". Учні згадали жахливі події, що сталися тієї ночі, та імена тих, хто першими ступили у бій з тихим ворогом – радіацією. Школяріпереглянули документальний фільм про Чорнобильську катастрофу тавиставку робіт на тему: "Дзвони Чорнобиля". Також учні зачитували вірші, присвячені пам'яті героям, які мужньо боролися з наслідками цієї аварії. Олена Євгеніївна звернула увагу на те, що події понад 20-річної давності ніколи не зітруться з пам'яті ні сучасних, ні наступних поколінь. Ця катастрофа є болем для всієї України. Хвилиною мовчання учні разом із класним керівником вшанували людей, які героїчно воювали з атомом.

Мовчать слова, як квіти обеліскам,
Радіаційна зона не зника.
Живих вшануймо і вклонімось низько,
Сльозинка болю по щоці стіка.

Категория: НВК №3 | Просмотров: 471 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz