П`ятниця, 19.04.2024, 06:32
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Квітень » 22

Чорнобиль... Це земля, стежки якої заросли травами, якими ніхто не ходить. Це слово сьогодні є символом горя, страждань, розорених людських осель.

Стояла тиха весняна ніч. Ніщо не віщувало біди. Та саме в таку погожу ніч 26 квітня 1986 року над Чорнобилем нависла страшна небезпека...

Зупинився плин мирного часу над Чорнобилем. Почалися страшні секунди, хвилини, години. Усе змішалося: страх, гнів і горе. Не було часу шукати винних, потрібно було рятувати живих. Адже наш народ вперше зіткнувся зі страшною ядерною енергією, яка вийшла з-під контролю.

Спалах над Чорнобилем ніби висвітив своїм сяйвом добро і зло, розум і дурість, щирість і фарисейство, співчутливість і злорадство, правду і брехню.

Відзначення річниці Чорнобильської трагедії – це не свято. 26 квітня – це день, коли кожна людина повинна поставити перед собою питання: "Хто я? Для чого живу на цьому світі? Як живу? Чим можу допомогти іншим людям?".

Вчительський колектив Знам"янської ЗШ І-ІІІ ступенів №7, плануючи заходи по відзначенню 29-ої річниці Чорнобильської трагедії, добирали такі матеріали, які допомогли б учням усвідомити весь трагізм страшної аварії на АЕС, оцінити масштаби катастрофи, осмислити патріотизм, гідність, самовідданість людей, які першими кинулися ліквідовувати наслідки радіаційного вибуху.

... Читати далі »

Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 423 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 22.04.2015 | Комментарии (0)

18 квітня 2015 року в м.Кіровоград відбулась Першість області з легкої атлетики, в якій взяли участь вихованці Знам'янської КДЮСШ (тренери – викладачі Поплавка І.Л. та Гребенюк О.М.). Знам'янчани вдало виступили на цих змаганнях зайнявши призові місця: ІІ місце в стрибках в довжину Сопов Михайло з результатом 5,21 м., ІІІ місце – біг 800 м Колесніченко М. з результатом 2:20,00 с. А в метанні списа та штовханні ядра наші спортсмени були відібрані до збірної області для участі в Кубку України. Ці змання відбулися 20 – 22 квітня в тому ж Кіровограді. Лавриненко Аліна з ЗШ №6 посіла ІІІ місце в штовханні ядра. Чоботар Крістіна – ЗШ №6 в метанні списа посіла V місце.

Категория: КДЮСШ | Просмотров: 378 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 22.04.2015 | Комментарии (0)

В м.Кіровоград з 16 по 19 квітня 2015 року відбувся Чемпіонат України та Всеукраїнські змагання з велоспорту (шосе). В цих змаганнях брали участь 26 команд з міст України. Знам'янські велогонщики (тренери – викладачі КДЮСШ Кошовий С.М. та Хріпта І.В.) ввійшли в цих змаганнях до чільної десятки та п'ятнадцятки в категорії молодші юнаки з понад семидесяти учасників.

Категория: КДЮСШ | Просмотров: 607 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 22.04.2015 | Комментарии (0)

Великдень — одне з найбільших свят християн. Святкується на весні і пов'язане з вознесінням Ісуса Христа тому й має назву Великий День або Великдень. Це свято буває завжди весною, яке приходить разом з теплим сонечком, квіточками, травичкою.

Тож сьогодні вважаємо за необхідне повернутися до національних традицій виховання у маленьких громадян України християнських чеснот; прагнення до правди, добра і краси, милосердя і доброчинства, справедливості і не насильства, що є основою розвитку духовності.

Добрий став приклад батьків, для дітей, які вклали тепло своєї душі, всю свою креативність під час виготовлення виробів до виставки "Великоднє диво", яке відбулося в ДНЗ №5 "Калинонька" з 13.04.15 по 17.04.15.

Вихователі та адміністрація дитячого садка висловлює щиру подяку всім небайдужим батькам до життя садочка.

Та найбільший емоціональний заряд малюки отримали від святкового дійства—вистави, підготовленого музичним керівником Чиженко Л.М. та вихователем Євстаф'євою О.М. та проведене з дітьми старшої групи "Веселка".

Небайдужим залишила батьків ... Читати далі »

Категория: ЗДО №5 | Просмотров: 417 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 22.04.2015 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz