Четвер, 18.04.2024, 11:58
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Квітень » 06

02 квітня 2015 року в ДНЗ №8 "Світлячок" було проведено методичне обєднання завідуючих і методистів дошкільних закладів. На ньому розглядалася тема "Методичні аспекти використання інтерактивних форм роботи під час засідань педагогічної ради". Педагогічний колектив ДНЗ на чолі з методистом Кучаєвою В.В. творчо і завзято підійшли до розв'язання даної проблеми і вирішили провести педраду нетрадиційно. Тема трудового виховання дошкільнят завжди цікавила педагогів і була актуальною, тому педагоги на педраді не тільки закріпили свої знання про завдання трудового виховання, види та форми праці, методи ознайомлення з працею дорослих, чинниками, які впливають на зниження інтересу дошкільнят до праці, але й за допомогою інтерактивних методів “Мозкового штурму", "Бліц-турніру", мультимедійної презентації "Роль трудового виховання у формуванні особистості дошкільників". дидактичної вправи "Поміркуй та поєднай", використання народної мудрості, театральної діяльності та інших форм роботи, дійшли висновку, що праця – один з найважливіших методів всебічного розвитку дітей, формування здоров'язбережувальної, предметно-практичної, мовленнєвої, комунікативної, соціально-моральної та художньо-естетичної компетенції. На педраді було використано метод кольорових капелюхів або "Шести капелюхів мислення", розроблений англійським письменником, психологом і фахівцем у галузі творчого мислення Едвардом де Боно. Педрад ... Читати далі »

Категория: ЗДО №8 | Просмотров: 573 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 06.04.2015 | Комментарии (0)

01 квітня 2015 року в рамках проведення державної атестації ДНЗ №8 "Світлячок" відбулося методичне об'єднання вихователів груп раннього віку на тему "Казкові пригоди в лісі".

Вихователі Нікітіна Г.Ю. та Турлюн О.М. відповідально поставилися до підготовки та проведення заняття: розробили цікавий конспект заняття, підготували дидактичний матеріал для реалізації запланованого, створили відповідне розвивальне середовище в групі, наповнили його відповідно до вікових особливостей дітей раннього віку обладнанням, посібниками, дидактичними іграми. Діти були активними, емоційними, добре контактували з дорослими. Цікаві завдання, які виконували діти на протязі заняття – "гасили" пожежу, яку зчинив Вовчик у лісі, "латали" геометричними фігурами сорочку Вовчику, допомагали Бабусі (вих. О.Турлюн) шукати Колобка, який втік з віконечка, допомагали шукати домівку диким і свійським тваринам, "годували" їжачка та ін. допомогли вихователям досягти поставленої на занятті мети, а дітям отримати користь і задоволення від заняття. Присутні на МО методист міськво з дошкільного виховання Скляровська Л.Д., керівник МО вихователів груп раннього віку Остроушко І.І., колеги – вихователі груп раннього віку міста, доли схвальну оцінку заняттю, відмітили майстерність та професіоналізм вихователів Нікітіної Г.Ю. та Турлюн О.М. На завершення роботи вихователі поділилися своїми наробками, ідеями, напрацюванн ... Читати далі »

Категория: ЗДО №8 | Просмотров: 651 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 06.04.2015 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz