Четвер, 28.03.2024, 16:39
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Квітень » 03

"Рятувальник – мужня професія, гордість країни,
веде боротьбу за безпеку людини"

Саме під таким девізом 2 квітня 2015 року у приміщенні Центру дитячої та юнацької творчості відбувся міський етап Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних.

За право боротись на обласних змаганнях прибули 6 учнівських команд навчальних закладів освіти міста. Учасників фестивалю привітала Попова Н.О. – начальник відділу освіти. Усі без винятку конкурсанти були надзвичайно артистичними, підготували змістовні виступи та подивували своєю неординарністю та самобутністю.

У першому конкурсі "Домашнє завдання", команди представили свою пожежну дружину, демонстрували не лише свої знання з правил безпеки, але й акторські, вокальні здібності, креативність та почуття гумору. Гучними оплесками вболівальники у залі щиро підтримували кожну команду. Команди продемонстрували свої сюжети з безпеки життя, театральні постановки про роботу рятувальників, які оперативно визволяли потерпілих. Під час виступів команд присутні поринули у змістовний екскурс на "Територію безпеки".

Під час другого конкурсу учасники демонстрували свої знання та вміння з медицини, надавали першу долікарську допомогу потерпілим. Під час проведення цього конкурсу жоден учасник не постраждав.

На урочист ... Читати далі »

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 528 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 03.04.2015 | Комментарии (0)

Так склалося, що ми живемо в дуже неспокійні часи. На жаль, наші діти подекуди мають уяву, що у них є "багато життів" - як у комп'ютерних ЗD-іграх. Вони далекі від усвідомлення реальних небезпек...

Саме для того, щоб їхнє життя було безпечнішим, кожного року в березні, проходить фестиваль "Дружин юних рятівників", де беруть участь учні шкіл міста.

Ось і в цьому році, 2 квітня, на базі ЦДЮТ, відбувся ІІ міський етап цього фестивалю. Команди показали свої знання та вміння дій під час надзвичайних ситуацій. Команда "Спалах" учнів ЗШ І-ІІІ ступенів №7 продемонстрували чудовий виступ, в якому нагадали всім присутнім правила поведінки з вогнем та як надавати першу медичну допомогу.

Сердюк Валерія та Борозна Тетяна заспівали гарні пісні, слова яких розповідали про важливість професії рятівника. Дюков Денис, Ангелуца Анастасія показали театралізоване дійство з участю героїв мультфільму "Маша та Ведмідь".

За виступ команду "Спалах" було нагороджено грамотою "За оригінальний сценарій". Учасники фестивалю отримали велике задоволення від виступу та зустрічі з учнями інших шкіл. З піднесеним настроєм повернулися додому.

Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 383 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 03.04.2015 | Комментарии (0)

02 квітня 2015 року на базі ЗШ І-ІІІ ступенів №3 відбулося засідання міського методичного об'єднання вчителів іноземних мов, яке проходило у формі круглого столу на тему "Ігри на уроках іноземної мови". Вчителі Марчук С.Д., Василенко Н.В., Кобець О.В., Оніщенко К.С. (ЗШ І-ІІІст. №3), Калюжна І.П. (ЗШ І-ІІІ ст. №1), Олефірова С.А. (НВК №2) поділилися досвідом використання дидактичних ігор на уроках англійської та французької мов та провели невеликі майстер-класи.

Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 401 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 03.04.2015 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz