П`ятниця, 26.04.2024, 01:28
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Березень » 30

28 березня 2015 року в ЗШ І-ІІІ ступенів №3 пройшло пробне зовнішнє незалежне оцінювання з математики, історії України, біології, географії, англійської мови, хімії та фізики. 48 майбутніх абітурієнтів випробували свої сили у тестуванні та ознайомлювалися з процедурою проведення ЗНО.

Результати пробного зовнішнього незалежного оцінювання за шкалою 100-200 балів будуть розміщені на інформаційних сторінках "Особистий кабінет учасника ПЗНО" на сайті Одеського регіонального центру оцінювання якості освіти.

Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 517 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 30.03.2015 | Комментарии (0)

25 березня 2015 року педагоги ДНЗ №6 "Сонечко" взяли участь у визначній події нашого міста – відкритті меморіальної дошки на честь почесного громадянина м.Знам'янки В.Є.Шкоди.

В цей сонячний весняний день знам'янська громада вшанувала пам'ять світлої Людини, чий життєвий шлях, різнобічний талант, любов до рідної землі є прикладом для дорослих і дітей.

Категория: ЗДО №6 | Просмотров: 320 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 30.03.2015 | Комментарии (0)

26 березня в НВК "Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 – ліцей" згідно плану роботи відбулося методичне об'єднання вчителів фізики міста.

Вчителі фізики НВК творчо підійшли до проведення заходу, підготували різноманітні форми роботи з учасниками засідання. Руднєва О.В. поділилась досвідом та творчими доробками з питань розвитку навичок самоосвіти учнів, розкрила важливі питання міжпредметних зв'язків на уроках фізики. Плюта С.М. ознайомив присутніх з мотивацією навчальної діяльності у системі підвищення пізнавальної активності учнів на уроках фізики, поділився досвідом та власними здобутками. Актуальні питання енергетики та екологічних проблем розкрив Євтушенко Л.Д., ознайомив гостей з методами організації учнів до дослідницької діяльності, продемонстрував деякі з них. Керівник методичного об'єднання вчителів фізики Кіріченко В.А. наголосив на необхідності узгодження навчальних програм наук математично-природничого циклу, ознайомив колег з інструктивними вимогами щодо закінчення навчального року та планування роботи, методичного та матеріального забезпечення на наступний навчальний рік.

Наприкінці засідання практичний психолог НВК Жирьонкіна О.В. провела з учителями інтерактивне заняття по темі "Профілактика синдрому професійного вигорання".

Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 444 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 30.03.2015 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz