Субота, 20.04.2024, 07:28
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2015 » Березень » 27 » Молодь Знам'янщини за збереження водних ресурсів України
09:56
Молодь Знам'янщини за збереження водних ресурсів України

На екологічні проблеми, які існують на Землі, звертається все більша увага небайдужих людей. Шляхи вирішення шукають і дорослі, і малі. Широку природоохоронну пропаганду проводять екологічні агітбригади загальноосвітніх навчальних закладів міста. І ось, 25 березня 2015 року в Центрі дитячої та юнацької творчості відбувся міський етап щорічного Всеукраїнського конкурсу "Земля – наш спільний дім" за темою "Збереження водних ресурсів України". Цього року у фестивалі-конкурсі взяло участь 6 колективів агітбригад із навчальних закладів міста.

Журі конкурсу у складі: Мурга В.М. - головний спеціаліст відділу освіти, Босненко М.М. – методист ММК, що відповідає за психологічну службу, Іванник Л.В.- вчитель біології, Лобов В.Б. - головний спеціаліст сектору з питань надзвичайних ситуацій, охорони праці, екології та благоустрою міста та Слєпенькова І.М. - методист ЦДЮТ, відмітило високий рівень підготовки команд, активну позицію щодо збереження та примноження природних багатств, популяризацію екологічної освіти та виховання молодого покоління, формування в них екологічної свідомості.

Цього року темою виступів агітбригад було "Збереження водних багатств України". Повністю присвятила свій виступ воді команда "Знам'янські природоохоронці" ЗШ № 7 (керівник О.Хрипта), чим завоювала симпатії глядачів, посівши І місце у номінації "Рівень режисури". Команда "Дівчата НВ-чата" НВК ЗШ І-ІІІ ст. № 2-ліцей (керівник О.Погрібняк) підготувала цікаву презентацію про своє місто, посівши І місце в номінації "Висвітлення екологічної проблеми". Вразили присутніх своїм виступом команда "Еколог" ЗШ №4 (керівник Г.Осіпова), посівши І місце в номінації "Актуальність екологічної проблеми". У своїх виступах учні продемонстрували артистизм, знання екологічних проблем не лише в Україні, а й у своїх мікрорайонах міста. Показали шляхи та можливості вирішення екологічних проблем, закликали жителів планети Земля охороняти навколишнє середовище, не забруднювати ліси та водойми.

За підсумками конкурсу переможцями стали учасники агітбригади "ЕКО патруль" ЗШ І-ІІІ ст. №3 (керівники Л.Москаленко та С.Шуляшкіна) Дипломом ІІ ступеня нагороджена команда "Надія" ЗШ І-ІІІ ст.. № 6 (керівник А.Волкова). За зайняте ІІІ місце нагороджена дипломом команда "Крокус" ЗШ І-ІІІ ст.. № 1 ім. Т.Шевченка (керівник С.Коваль).

Конкурс закінчився, але екологічна пропаганда, екологічні акції тривають.

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 589 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz