Четвер, 18.04.2024, 15:13
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Березень » 12

Напередодні найчарівнішого жіночого свята 8-го березня, колектив бального танцю "Перлина" (керівник Залєвська Наталія Миколаївна) провів свій творчий звіт. В репертуарі концерту були номери, які стали напрацюванням колективу протягом останніх років, з якими колектив "Перлина" брав участь у багатьох конкурсах та фестивалях, а саме, це програма стандартизованих, латиноамериканських та дитячих бальних танців. Ведучою концертної програми стала культорганізатор ЦДЮТ Ольга Фрайнд. Привітати колектив з творчими досягненнями прийшли хореографічні колективи ЦДЮТ а саме, хореографічний колектив "Любава" (керівник О.Долинська), хореографічний колектив "Примавера" (керівник О.Горова). Також привітали піснями вихованці вокально-хорового гуртка "Родзинки" М.Пересадченко, А.Масна, М.Петренко (керівник Ж.Ніклонська). Концертна програма пройшла на одному подиху, створивши атмосферу справжнього свята бального танцю.

Велика подяка всім, хто був причетний до створення та проведення творчого звіту "Перлина". В концертній програмі прийняло участь майже 80 вихованців колективу різних вікових категорій: старшої, середньої, молодшої та підготовчої групи, діти якої вийшли на сцену вперше. Окрема подяка концертмейстеру Полюхович Тамарі Дмитрівні, яка вже не один рік працює з колективом бального танцю "Перлина"та щиро вболіває за його долю. Також велика подяка батьківському комітету та всім батькам, за їх неоціненну допомогу, підтримку та вболівання за колектив "Перлина".

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 531 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 12.03.2015 | Комментарии (0)

"В наш нелегкий час вічно житиме Тарас..." Саме під таким гаслом пройшли Шевченківські дні в Знам'янській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №7 на знак вшанування пам’яті Великого Генія.

Коли характеризується народ, то передовсім називають найталановитіших, найкращих його представників. Україна – це Шевченко. У ньому – наша історія, буття, наші болі і мрії. Служінню рідній Україні присвятив Тарас Шевченко своє полум’яне слово, щире серце, усе своє життя. І чи є ще в світі поет, який би з такою надзвичайною силою сказав:

Я так її, я так люблю
Мою Україну убогу,
Що прокляну святого бога,
За нею душу погублю...

Шевченко – універсальний. Маючи талант письменника, художника і співака, він піднісся до вершин людського духу, людської правди, людської любові і людського духу. Немає такої події в нашій історії, де б він не був на місці. Він скрізь...

Шевченко – сучасний завжди.

А тому для проведення мовно-літературних вікторин та конкурсів для учнів 5-11 класів учителі Ніколаєнко І.Є. та Чістякова О.О. добирали матеріали, які б розвивали не тільки творчі здібності учнів, їх логічне мислення, а й формували та розширювали світогляд школярів, виховували почуття пошани до творчості Кобзаря, безкомпромісності у ставленні до гнобителів нації, прищепл ... Читати далі »

Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 359 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 12.03.2015 | Комментарии (0)

"Благослови той день і час,
Коли прослалась килимами
Земля, яку сходив Тарас
Малими босими ногами..."

Тарас Григорович Шевченко... Його безсмертне ім'я і неповторні твори ось уже скільки років живуть у серцях народу, в його мріях і сподіваннях, пробуджуючи щирі й благородні почуття. Можливо, Тарас Григорович саме та людина, з якої кожен повинен брати приклад.

Уже багато років минуло з того дня, як перестало битися благородне серце геніального поета, але світлий образ Великого Тараса безсмертний, як і сам народ, що породив його.

На початку березня кожного року в нашій школі проходить Тиждень, присвячений великому сину українського народу - Т.Г.Шевченко. Шевченківські дні у школі - це не просто свято, це обов'язок кожного з нас вшанувати пам'ять людини, ім'я якої пам'ятає увесь світ. У ці дні в нашій школі проходять заходи до Шевченківської річниці, присвячені його великому творчому шляху та неоціненному доробку Великого Кобзаря. У кожному класі звучало ім'я великого Кобзаря. В рамках Шевченківських днів вчителі-словесники, класні керівники та учні взяли участь у різноманітних тематичних заходах: літературно-інформаційні хвилинки п'ятикласників для учнів початкової школи "Звучать Шевченкові слова", уроки образотворчого мистецтва у 6 класі "Шевченко-художник", конкурси на кращого читця т ... Читати далі »

Категория: ЗШ №6 | Просмотров: 334 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 12.03.2015 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz