Субота, 20.04.2024, 07:26
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Березень » 11

Традиційно на початку березня вшановується поет, художник, Пророк нації Тарас Григорович Шевченко. "Минають роки, а слово Шевченка живе, кличе нас на нові подвиги, кличе до єдності, віри і любові", – такими словами розпочалися Шевченківські читання "Вшановуємо пам'ять Кобзаря" для учнів 7-9 класів (вчителі Давидова С.М., Поліщук Н.М., Петренко В.В.)

Категория: НВК №3 | Просмотров: 356 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 11.03.2015 | Комментарии (0)

5 березня 2015 року на базі КЗ "КОІППО імені Василя Сухомлинського" відбулося засідання обласної творчої лабораторії шкільних бібліотек з проблеми "Професійність та творчість – запорука успіху бібліотечної справи: досвід роботи переможців та лауреатів Всеукраїнського конкурсу "Шкільна бібліотека", участь в якому прийняла зав.бібліотекою НВК "Знам'янська ЗШ I-III ст. №2-ліцей" Мостова Наталія Володимирівна.

В умовах стрімкого впровадження у освітній процес інформаційно-комунікаційних технологій і електронних засобів навчання, на бібліотеки загальноосвітніх навчальних закладів покладається місія забезпечення, у межах своєї компетенції, реалізації стратегічних завдань освітянської галузі та безпосередньо свого навчального закладу, що має чітко відбиватися на їх діяльності.

Сьогодні бібліотека має спрямовувати свої зусилля на формування бібліотечного медіа-простору, як осередку медіа-освіти всіх учасників освітнього процесу, так і впровадження тих нововведень, які дозволять їй максимально ефективно виконувати свою місію – забезпечення модернізації й інформатизації освітнього процесу, як наголошується у Концепції впровадження медіа-освіти в Україні.

А це потребує інноваційних підходів у діяльності шкільних бібліотек, що передбачає професіоналізм їх працівників, їх ініціативність та творчий підхід до реалізації цих завдань.

... Читати далі »

Категория: НВК №2 | Просмотров: 352 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 11.03.2015 | Комментарии (0)

В дошкільному навчальному закладі №3 "Івушка" в І молодшій групі №2 "Бджілка" під час проведення ігор з конструктором вихователь вчила дітей розрізняти основні кольори, конструювати. За допомогою конструктора діти розвивали дрібну моторику рук, уміння збирати ціле із частин. Також ігри з конструктором виховують в дітях подільчивість, уміння працювати в колективі. До того ж, вихователь привчила дітей збирати конструктор після гри, що в сою чергу виховує в дітях прагнення до порядку та чистоти.

Категория: ЗДО №3 | Просмотров: 521 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 11.03.2015 | Комментарии (0)

10 березня 2015 року в ясельній групі №1 "Капітошки" ДНЗ №3 "Івушка" вихователем Арсененко Надією Василівною було проведено заняття з художньої літератури на тему "Заучування вірша В.Бойка".

Під час проведення заняття вихователь разом з дітьми заучувала вірш Г.Бойка. В ході заняття вихователь поширила знання дітей про пору року, про основні ознаки. Також був поповнений словниковий запас дітей словами, що називають одяг. Для кращої активізації дітей була використана лялька та ляльковий одяг. Завдяки цьому діти були активні та уважні під час заняття, добре запам'ятовували нову для них інформацію.

При підведенні підсумків заняття дітьми було відтворено вищевказаний вірш та всі назви одягу, що були розглянуті на занятті.

Категория: ЗДО №3 | Просмотров: 1009 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 11.03.2015 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz