Вівторок, 19.03.2024, 14:52
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2015 » Березень » 2 » Тиждень початкових класів
17:48
Тиждень початкових класів

"Той, хто забув колиску, з якої піднявся, щоб піти по землі,
хто байдужий до матері, що вигодувала та виховала його,
не здатен переживати високі патріотичні почуття"
В.О.Сухомлинський

Відповідно до річного плану роботи школи з 23 лютого по 27 лютого 2015 року в ЗШ І-ІІІ ст. №7 проходив Тиждень початкових класів. Цьогоріч вчителі вирішили об'єднати дітей низкою патріотичних заходів на тему "МИ ДІТИ ТВОЇ, УКРАЇНО!"

В понеділок 23 лютого було оголошено про відкриття Тижня, ознайомлення з планом його проведення. А налаштувалися учні на патріотичну хвилю після перегляду і обговорення відеофільму "Діти України за єдину Україну". В цей день розпочала роботу виставка малюнків і листів для воїнів, які перебувають в зоні АТО. "Повертайтесь живими і неушкодженими!", - зверталися діти до наших героїв-захисників у своїх роботах. Після закриття виставки всі твори були передані за призначенням.

У вівторок 24 лютого вчитель Резнікова Н.В. провела змістовну і захоплюючу інтелектуальну гру "Загадки планети Земля. Скажи своє слово про Україну", в якій знавці нашої загадкової Батьківщини з команд "Калиновий цвіт" і "Українці" змагалися за звання бути кращими. Більш обізнаними виявилися "Українці". Вони й перемогли.

Весело і жваво у середу 25 лютого відбувся конкурс "Козацькі забави", проведений вчителем Степановою Л.А., під час якого справжні козаки-початківці не лише показали себе кмітливими, відважними, дружними, а й разом з усіма присутніми дізналися багато цікавої інформації про Україну часів козацтва.

26 лютого, у четвер, учні початкових класів вирушили з учителем Коптельцевою С.М. у заочну подорож "Як у нас в Україні!". Цікаві завдання гри захопили і дорослих і дітей, а учасники команд "Веселка" і "Джерельце" демонстрували свої знання з українознавства. Наприкінці заходу всі присутні заспівали пісню про Україну, а журі оголосило про перемогу у грі команди "Джерельце".

Багатим на позитивні враження став останній день Тижня – п’ятниця 27 лютого. Несподівані конкурси і завдання вікторини "Я люблю Україну!", яку організувала і провела вчитель Іваненко І.І. не лише розважали присутніх, а й надихали гравців демонструвати знання, вміння, свої патріотичні почуття до рідної школи, неньки-України.

Тиждень початкових класів закінчився, але продовжуватиметься праця вчителів, які пробуджують творчість і пізнання, підтримують інтерес та бажання вчитися. Учителі початкових класів ще раз довели, що вони справжні фахівці своєї справи, а учні нашої школи – розумні, талановиті. Вони справжні патріоти України.

Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 404 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz