П`ятниця, 29.03.2024, 03:26
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Лютий » 23

"Мова наша – солов'їна" - під таким гаслом 20 лютого пройшло свято рідної мови в Знам'янській ЗШ І-ІІІ ступенів №7, яке провела керівник гуртка "Мовознавець" Ніколаєнко І.Є. Мети заходу було досягнуто – діти відчули багатство, мелодійність і красу української мови, силу художнього слова.

Урочистості святу додавала святково прикрашена кімната з вишитими рушниками, калиною та колосками пшениці, виставка книжок, малюнків, плакатів. Діти із задоволенням розповідали вірші, скоромовки, прислів'я і приказки, співали караоке та відгадували загадки. Звучали українські пісні та демонструвалися відеокліпи.

А завершилось свято співом гімну України!

Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 360 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 23.02.2015 | Комментарии (0)

Проведення для випускників дитячого садочка екскурсій і прогулянок у школу здійснюється не лише задля ознайомлення майбутніх першокласників з приміщенням школи, з її статусом, а й з майбутнім вчителем. Дошкільники не вперше зустрічаються з учителем у ситуації вільного спілкування, не відчувають почуття тривожності й страху, якими неминуче супроводжується їхній вступ до школи і в перші дні шкільних занять. Натомість учителі можуть ознайомитися з майбутніми першокласниками, побачити їх у нерегламентованій діяльності.

Так 12 лютого 2015 року вихованці ДНЗ №5 "Калинонька" відвідали ЗОШ №6 смт.Знам'янки. Досвідчений учитель початкових класів Дерев'янко О.М. провела повчальну бесіду для майбутніх першокласників.

Такі екскурсії корисні для лошкільників ще й тим, що заздалегіть дозволяють їм побачити реальні ситуації шкільного життя і взаємодії в діаді "учитель-учень". Дітям дошкільного віку не завжди є зрозумілими особливості та відмінності у спілкуванні в діадах "вихователь-дитина" і "учитель-учень". Відвідування школи уможливлюють огляд і оцінку наявної різниці у взаємодії. Надалі, в початковий період навчання у першокласників виникає значно менше утруднень в адаптації.

Все ж, головним завданням вихователів і надалі залишається підготовка майбутніх школярів до умов систематичного навчання.

... Читати далі »

Категория: ЗДО №5 | Просмотров: 502 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 23.02.2015 | Комментарии (0)

Гуляй, Масляна, як треба,
Не забудемо ми тебе
І млинці твої гречані,
І вареники в сметані!
Ти співай, моя родино,
Щоби жито уродило.
Масляна! Масляна!
Масляна! Масляна!

20 лютого 2015 року в дошкільному навчальному закладі №3 "Івушка" було проведено загальносадову розвагу на тему "А вже Масляна прийшла..."

Категория: ЗДО №3 | Просмотров: 352 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 23.02.2015 | Комментарии (0)

В нашій школі пройшли зустрічі з учасниками АТО.

13 лютого 2015 року до школи завітали бійці 34 батальйону "Батьківщина". Діти привітали їх віршами, гаслами, виготовленими власноруч "валентинками". Командир роти від усіх бійців АТО подякував за теплий прийом та дитячі вироби, звернувся з побажанням любити свою країну, бути патріотами, гарно вчитися.

16 лютого 2015 року з дітьми зустрівся Володимир Штанько, боєць 9 роти 28 бригади Національної Гвардії України. Володимир висловив вдячність учням за листи та малюнки, які отримав він та його товариші під Донецьком. Учні подарували бійцеві власні вироби та "валентинки".

17 лютого 2015 року до школи завітав Ліщенко Євгеній, боєць 17 батальйону територіальної оборони Національної Гвардії України. В АТО він знаходиться з самого початку, з березня 2014 року, з самого першого призову. Його розповідь про стан справ у зоні АТО, а саме під Донецьком, була дуже зворушлива. Зібрані подарунки, малюнки та солодощі вручили воїну вчителі і побажали повертатись обов'язково живим та здоровим.

Усі завітавші до школи бійці мали можливість поставити свій підпис і побажання на прапорі, який побував разом з випускником нашої школи Сайко Романом на бойовому рубежі Сходу України. Роман також неодноразово приходив до школи та був в ... Читати далі »

Категория: ЗШ №4 | Просмотров: 589 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 23.02.2015 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz