Четвер, 25.04.2024, 23:21
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2015 » Лютий » 17 » Валентинка для героя
16:49
Валентинка для героя

До Дня Святого Валентина учні НВК "Знам'янська ЗШ №2-ліцей" долучились до акції "Валентинка для Героя", яку ініціювали і організували: заступник директора з виховної роботи Вікторія Маслюкова, педагоги організатори – Інна Неводнича та Анна Соколова.

Виготовляли солдатам "валентинки" діти з 1 по 11 клас. Творча фантазія була необмежена у художньому вирішенні, тому серця були найрізноманітніші за технікою виконання: аплікації, орігамі, м'яка іграшка, вишивки, малюнки, витинанки, квілінг, ліплення з солоного тіста та інші. Початкова школа в більшості готувала персональні роботи, а старша – колективні: велике серце класу наповнювалось маленькими сердечками з побажаннями від кожного учня. Учні 4-А класу крім традиційних "валентинок" виготовили для воїнів ще й символічні обереги кохання – ляльки-мотанки хлопчика і дівчинки. Відповідний майстер клас для дітей провела директор міського краєзнавчого музею Тетяна Кулик.

Доправити до воїнів "валентинки" допомогли громадські організації міста "Майдан", Туристично-краєзнавчий клуб "Чорнолісся" та редакція газети "Наша Знам'янщина". Частину "валентинок" отримали воїни Кіровоградського 34 батальйону територіальної оборони, які 16 лютого відбувають в зону АТО. Частину – відправлено бійцям батальйону "Фенікс" 79 Миколаївської окремої аеромобільної бригади. Інші також будуть радувати воїнів-знам'янчан з інших військових частин в зоні ведення бойових дій.

Діти щиро вірять, що їх допомога і підтримка воїнів АТО має дуже важливе значення. Все зроблене власними руками, від щирого серця і з любов'ю захистить наших солдатів, надасть їм сили і віри в Перемогу. Бо любов і добро завжди Перемагають!

Категория: НВК №2 | Просмотров: 611 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz