Вівторок, 16.04.2024, 23:10
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2015 » Лютий » 17 » Засідання вчителів початкових класів "Методичні перегуки"
16:41
Засідання вчителів початкових класів "Методичні перегуки"

Любов — найкраще в світі почуття,
Вона не має меж — безкрая.
З любові починається життя,
Вона усе найкраще починає!

Саме ці слова стали девізом роботи учнів НВК. на засіданні вчителів початкових класів "Методичні перегуки" 14 лютого.

А розпочалося дійство словами привітання учнів початкової школи. Після приємних слів до присутній, всі передивилися відеокліп "Наша початкова школа".

Вся робота була поділена на блоки: теоретичний та практичний. Теоретичний блок містив у собі розгляд питань позитивних та негативних емоцій. Зі своїми напрацюваннями з цього питання виступили Івасенко О.А. та Локоть Т.О.

Присутні відвідали урок у 4-в класі "Емоції і почуття. Уміння контролювати емоції". який провела Мазур Л.І. На уроці вчитель ознайомив зі світом позитивних і негативних емоцій. Вдало була проведена гра-творчість "Звеселимо будиночки". На дошці з'явилися два будиночки: один із сонечком на даху, а інший з хмаринкою. Учні називали емоції людини і поселяли їх в будиночки. Яскравим, теплим вийшов будиночок з позитивними емоціями. Сумним, холодним вийшов будинок з негативними емоціями. Учні вчилися під час уроку керувати своїми емоціями з метою зміцнення свого здоров'я. Протягом уроку вчитель виховував у дітей бажання мати і примножувати позитивні емоції, розпізнавати свої почуття під час спілкування з іншими.

Свято Валентина. Воно несе стільки любові, щирості, щедрості, радості і мабуть, всього найкращого, що є в людському серці. Так багато добрих і приємних слів звучить у цей день Люди всі веселіші і добріші стають... А ще відчуваєш, що тебе дуже люблять... А це так приємно. Саме таке свято пройшло у 2 – В класі (класний керівник Довженко К.В.). На ньому царювала дружба – перша сходинка кохання. Діти вчилися дружити, любити, цінувати один одного. Читали вірші, співали пісню "Про дружбу", провели кумедні змагання, конкурси, ігри, послухали веселі жарти. Батьки подарували дітям свою любов у вигляді кульок-сердечок. Журі нагородило солодкими "валентинками" і присвоїло звання всім парам - учасницям. Сплеск позитивних емоцій зарядив дітей на цілий день. Бо там, де є гра, панує здоров'я, радість дитячого життя.

Категория: НВК №2 | Просмотров: 438 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz