Четвер, 18.04.2024, 07:32
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2015 » Лютий » 12 » Благодійний концерт "З Україною в серці"
13:13
Благодійний концерт "З Україною в серці"

Цьогорічні події в Україні змінили кожного з нас і не залишили байдужими свідомих громадян. Допомога і підтримка українським військовим потрібна постійно і вимагає від нас, пересічних громадян, постійної уваги. Педагоги, батьківська громада та учнівські колективи всіх навчальних закладів нашого міста вже неодноразово організовували волонтерські акції на підтримку воїнів АТО. У зв'язку з подіями в країні робота в цьому напрямку триває.

Так, 11 лютого 2015 року в Центрі дитячої та юнацької творчості був організований та проведений спільний благодійний концерт "З Україною в серці" загальноосвітніх шкіл міста, Центру дитячої та юнацької творчості, за підтримки громадської організації "Майдан", під час якого відбувалась благодійна акція "Допоможи солдату" - збір благодійних коштів для воїнів, які перебувають в зоні АТО.

Кожна школа представила свої найкращі вокальні та хореографічні номери. Лунали пісні "Не отнимайте солнце у детей" , "Зажгите свечи", "Повертайся живим", "Пісня солов'їна", "Це моя земля", "Рідний край", "Воины света" у виконанні учениць загальноосвітніх шкіл міста № 1,3,4,6,7, НВК "Знам'янська ЗШ І-ІІІ ступенів № 2 - ліцей" та вихованок ЦДЮТ. Яскраві хореографічні композиції були представлені хореографічними колективами Центру дитячої та юнацької творчості: "Екстраверт", "Перлина", "Сузір'я", "Любава" та хореографічного колективу "Конфетті" загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3.

Гостями заходу були міський голова Крижановський І.Б., керуюча справами міськвиконкому Меренкова Л.І., начальник відділу освіти Попова Н.О., яка виступила зі словами вдячності щодо організації заходу та вручила грамоту Міжнародного інституту Національної пам'яті фіналістам конкурсу "Молодих істориків" - керівнику гуртка С.Ніколенко НВК "Знам'янська ЗШ І-ІІІ ступенів №2- ліцей" та подяку Кіровоградського обласного інституту післядипломної освіти імені Василя Сухомлинського за впровадження європейських стандартів превентивного виховання колективу загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів та №3.

Також серед запрошених були координатори міської волонтерської організації "Майдан" Н.Тишкевич та керуюча "Кулінарною сотнею" С.Іваненко , волонтери В.Безай і Н.Соболева. Світлана Іваненко звернулась до всіх присутніх зі словами вдячності про посильну допомогу, яку надають загальноосвітні, позашкільні заклади міста та небайдужі громадяни для воїнів на сході країни, та звернула увагу на особливості та труднощі в роботі волонтерів.

Зворушливим моментом стала організація волонтерами прямого зв'язку з воїнами 17 батальйону, які перебувають зараз в зоні АТО під м. Волноваха. Не менш зворушливим став виступ Людмили Бондаренко - матері нашого земляка-воїна Бондаренко Сергія, який зараз знаходиться на Сході нашої країни та захищає її кордони.

Благодійний концерт пройшов на одному подиху, кожна дитина яка долучилась до нього прониклась відповідальністю, почуттям патріотизму, відчула себе справжнім громадянином своєї Батьківщини її невід'ємною необхідною частиною.

Під час благодійної акції "Допоможи солдату" було зібрано кошти в сумі 1312 грн. 80 коп. Ці кошти та маленькі символічні сувеніри від вихованців Центру дитячої та юнацької творчості та школярів міста було передано волонтерській громадській організації "Майдан". На зібрані благодійні коти вирішено придбати два комплекти військової форми.

Патріотизм – це відповідальність за долю країни, готовність служити її інтересам...

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 433 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz