П`ятниця, 19.04.2024, 18:03
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2015 » Лютий » 11 » Методичне об'єднання вихователів груп раннього віку ДНЗ м.Знам'янка на базі ДНЗ №2 "Теремок"
13:30
Методичне об'єднання вихователів груп раннього віку ДНЗ м.Знам'янка на базі ДНЗ №2 "Теремок"

05 лютого 2015 року в ДНЗ №2 "Теремок" відбулось методичне об'єднання вихователів груп раннього віку ДНЗ м.Знам'янка "Сучасний погляд на взаємодію педагогів та батьків у вихованні дітей раннього віку". Дане методичне об'єднання відвідали методист міськво Скляровська Л.Д., керівник МО І.Остроушко, вихователі груп раннього віку ДНЗ №3,4,5,6,7,8, вихователі та батьки груп раннього віку ДНЗ №2.

Для учасників даного методоб'єднання була організована виставка "Методичні посібники для успішної роботи вихователів груп раннього віку та батьків вихованців ДНЗ". Виступила вихователь – методист ДНЗ №2 "Теремок" Чуракова С.С. з доповіддю "Сучасний погляд на взаємодію педагогів та батьків у вихованні дітей раннього віку", яка супроводжувалась слайдом-переглядом, під час якої Світлана Степанівна ознайомила із роботою з батьками вихованців раннього віку, яка проводиться в ДНЗ №2 "Теремок".

Потім вихователі груп раннього віку ДНЗ №2 та батьки вихованців продемонстрували ігри, які рекомендується проводити батькам з дітьми в період адаптації дитини до ДНЗ. Ці ігри зберігають і зміцнюють психічне здоров'я дитини; підвищують функціональні й адаптивні можливості дитячого організму; стимулюють сенсорний розвиток. Гр. "Сонечко" (вих. Цвіркун В.В.) провела з батьками своєї групи ігри "Галявина настрою", "Схованки", "Метелики на весняному лузі". Гр. "Їжачки" (вих. Степанова І.А.) зі своїми батьками в ігри "Малюнки на піску" та "Салют". Гр. "Карапузи" (Петруніна В.Д.) з батьками грались в ігри "Що нам підкажуть пальчики" та "Наливаємо, виливаємо, порівнюємо". Гр. "Ромашка" (вих. Ксьондзик І.І.) ігри "Колючий їжачок", "Дихаємо животиком". Дані ігри були цікавими, пізнавальними, повчальними як для самих батьків, так і для вихователів, які завітали на методоб'єднання.

Для присутніх була відео-презентація діяльності дітей раннього віку в ДНЗ №2. Під час перегляду відео-колажу присутні побачили різні види діяльності дітей (одягання на прогулянку, прийом їжі, ігрова самостійна діяльність, сенсорні ігри дітей), що викликало масу задоволення у батьків наших вихованців.

Далі учасники методичного об'єднання відвідали групи раннього віку ДНЗ №2. В кожній з чотирьох груп раннього віку вихователі продемонстрували розвивальне середовище, яке створене з активної допомоги батьків наших вихованців. А також познайомили з профілем груп: сендплей, сенсорика за М.Монтессорі, нетрадиційні засоби розвитку мовлення та творчості малюків: ігри із сухим басейном, пальчикові ігри. Гр. "Їжачки" (вих. Ожищенко І.В.) показала з дітьми ігри в піску. Гр. "Карапузи" (вих. Мороз Л.В.) познайомили з іграми по спадщині Марії Монтессорі. Гр. "Ромашка" (вих. Ксьондзик І.І.) розповіла разом з дітьми казочку "Курочка Ряба", використовуючи сухий басейн. Гр. "Сонечко" (вих. Караман О.Т.) поділились пальчиковими іграми, які вони проводять зі своїми вихованцями.

Під час обговорення даного методичного об'єднання вихователі груп раннього віку ДНЗ №2 отримали високу оцінку своєї діяльності по взаємодії в роботі вихователів та батьків від методиста міськво Скляровської Л.Д., керівника МО Остроушко І.І. та вихователів груп раннього віку всіх дошкільних закладів міста Знам'янка.

Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 821 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz