П`ятниця, 29.03.2024, 00:50
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Лютий » 11

10 лютого 2015 року в ДНЗ №6 "Сонечко" пройшли навчання з ЦЗ. Ю.Шмалько ознайомив працівників ДНЗ з засобами індивідуального захисту органів дихання. Ознайомив з правилами поводження під час перебування в захисних спорудах та бомбосховищах. Розповів про дії працівників під час обстрілів, повітряних атак, збройних нападів. Працівники закріпили знання про поводження з вибухонебезпечними предметами. В ДНЗ були відпрацьовані дії за сигналом оповіщення та інформування про загрозу або виникнення надзвичайних ситуацій. І діти, і працівники під час евакуаційних заходів діяли злагоджено.

Категория: ЗДО №6 | Просмотров: 400 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 11.02.2015 | Комментарии (0)

Питання цивільного захисту досить актуальне і має велике значення в умовах теперішнього часу. Так, працівники та вихованці ДНЗ №7 "Козачок" активно включилися в вивчення та пропаганду серед батьків дій населення в надзвичайних ситуаціях. В закладі разом з представником "Служби порятунку" Шмалько Ю.О. були проведені як теоретичні так і практичні заняття з працівниками та вихованцями. Під час занять усі присутні мали змогу переглянути фільм "Варто знати кожному".

Категория: ЗДО №7 | Просмотров: 362 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 11.02.2015 | Комментарии (0)

10 лютого 2015 року на базі ЗШ І-ІІІст.№7 відбулось засідання педагогів школи із завідуючою міським психолого-педагогічним кабінетом Білоконь Н.В. у формі "Круглого столу". Тема засідання: "Соціальна адаптація дітей з особливими освітніми потребами".

Вчителі школи одержали кваліфікаційні консультації про роботу з дітьми з особливими освітніми потребами та методичну допомогу під час вирішення тих чи інших питань.

Надія Володимирівна Білоконь надала ряд дієвих пропозицій, перевірила документацію, побувала на уроках окремих вчителів, що надають освітні послуги дітям з особливими потребами.

Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 374 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 11.02.2015 | Комментарии (0)

День 05 лютого став для учнів Знам'янської ЗШ №7 днем цікавої пізнавальної інформації. Адже саме сьогодні до нас завітали провідні інспектори Знам'янського МРВ управління ДСНС України в Кіровоградській області Шмалько Ю.О. та Веремеєв Р.Р. Вони провели з учнями бесіди з правил поводження в надзвичайних ситуаціях: при пожежі, при знаходженні вибуховонебезпечних предметів, при терористичних актах, при сигналі "Увага!" тощо. Учні з цікавістю переглянули відеоролики про правила евакуації з приміщення під час надзвичайної ситуації. І як результат прослуханого і переглянутого – чіткі практичні дії учнів, вчителів, працівників школи по сигналу "Увага! Пожежа!", чим приємно здивували інспекторів.

Деякі речі, почуті учнями, стали для них відкриттям.

Дуже часто школярі не задумується над наслідками своїх вчинків, розцінюючи їх як щось героїчне, чим потрібно захоплюватися, а насправді – ці вчинки інакше як грубим порушенням дисципліни не назвеш.

Саме про це проінформували учнів працівники підрозділу кримінальної міліції у справах дітей з обслуговування селища.

Старший оперуповноважений кримінальної міліції в справах дітей Знам"янського МВ УМВС України Довженко Ірина Олександрівна навела багато життєвих прикладів, коли людина, зробивши проступок, кається, але пізно, бо, на жаль, не усвідомлювала під час скоєння вчинку всіх ... Читати далі »

Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 410 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 11.02.2015 | Комментарии (0)

У сучасному світі дитини майже скрізь спіткає небезпека. Кожен учень повинен знати, де чекають небезпечні ситуації та їх причини, щоб в подальшому передбачити, попередити або уникати їх. Кожен повинен нести відповідальність за своє життя, і якщо сам викликав небезпечну ситуацію, вчився розуміти наслідки дій, щоб не створити нічого подібного надалі. Якщо ж такої ситуації запобігти не вдалося - намагався правильно діяти. Тому життя дитини залежить від знань, набутих у школі, від вчителів і батьків вдома. В цьому напрямку не залишилася осторонь і Служба порятунку, навчаючи підростаюче покоління правилам безпеки життєдіяльності.

Так, на базі нашої школи, працівники служби ЦЗ (Веремеєв Р.Р. та Шмалько Ю.О.) провели інформаційно-пізнавальну лекцію для учнів 8-11 класів на тему "Дії населення у разі виникнення надзвичайної ситуації". Для більш наочного прикладу дітям були представлені відеоматеріали. Учні розв'язували ситуативні завдання, ставили запитання, завдяки яким кожен для себе запам'ятав щось корисне.

Категория: ЗШ №6 | Просмотров: 422 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 11.02.2015 | Комментарии (0)

05 лютого 2015 року в ДНЗ №2 "Теремок" відбулось методичне об'єднання вихователів груп раннього віку ДНЗ м.Знам'янка "Сучасний погляд на взаємодію педагогів та батьків у вихованні дітей раннього віку". Дане методичне об'єднання відвідали методист міськво Скляровська Л.Д., керівник МО І.Остроушко, вихователі груп раннього віку ДНЗ №3,4,5,6,7,8, вихователі та батьки груп раннього віку ДНЗ №2.

Для учасників даного методоб'єднання була організована виставка "Методичні посібники для успішної роботи вихователів груп раннього віку та батьків вихованців ДНЗ". Виступила вихователь – методист ДНЗ №2 "Теремок" Чуракова С.С. з доповіддю "Сучасний погляд на взаємодію педагогів та батьків у вихованні дітей раннього віку", яка супроводжувалась слайдом-переглядом, під час якої Світлана Степанівна ознайомила із роботою з батьками вихованців раннього віку, яка проводиться в ДНЗ №2 "Теремок".

Потім вихователі груп раннього віку ДНЗ №2 та батьки вихованців продемонстрували ігри, які рекомендується проводити батькам з дітьми в період адаптації дитини до ДНЗ. Ці ігри зберігають і зміцнюють психічне здоров'я дитини; підвищують функціональні й адаптивні можливості дитячого організму; стимулюють сенсорний розвиток. Гр. "Сонечко" (вих. Цвіркун В.В.) провела з батьками своєї групи ігри "Галявина настрою", "Схованки" ... Читати далі »

Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 814 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 11.02.2015 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz